Jj, to když byl člověk malej
"Chjó, zase Dáda..."
a potom
"Michal! Michal! Michal! Michal!"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
EldeR napsal:
@Ligos ... nech toho, nebo mě ta hra začne zajímat..... už teď toho mám na hraní dost
Víš, co je dobrý? Jednotlivý lidičky si můžeš pojmenovat, jak chceš. A tak, když mě někdo naštve, pojmenuju po něm človíčka a pak ho všelijak trápím.
Třeba tudle jsem svýho bráchu vysadil na nejvyšší horu v krajině a sledoval, jak dlouho mu ji bude trvat slézt. Zestárl u toho chudák o dva roky! (pro tebe, jakožto pro boha, to je jen zanedbatelný čas).
Svýho šéfa jsem vsadil do vězení, dokud nezestárl a pak jsem z něho udělal svýho uctívače. Byla sranda sledovat, jak tam s ostatními u oltáře křepčí a klaní se mi...
I když, jak říká Len, má ta hra spoustu nevyužitýho potenciálu, stále je tam dost možností, jak se zabavit...
Strýček Ligos: My myslím někde možná máme zahrabanej první díl Black & White, tak se na to možná pak někdy podívám, páč to jmenování lidiček se mi líbí
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tas: Páč jsem pořád nemocnej... Moc nadšenej z toho nejsem, kvůli tomu jsem prošvihl ty zkoušky a musím si pak někdy domluvit náhradní termíny... To teprv bude frmol
Chtěl jsem zrovna jít hrát Dark Souls, ale nápad to máš dobrej
Hele, taky se vám teď fórum "načítá" nekonečně dlouho? Když dám refresh tak mám nahoře to kolečko pořád, i když to je načtený, a musím to růčo zastavit. Je to divný, jiný stránky mi to nedělaj.
BadWolf napsal:
Strýček Ligos: My myslím někde možná máme zahrabanej první díl Black & White, tak se na to možná pak někdy podívám, páč to jmenování lidiček se mi líbí
Hele, v prvním díle tahle možnost tuším že není... Stejně jako mnoho dalších vychytávek z druhého dílu.
Upravil/a Ligos dne 16.01.2014 11:57
EldeR napsal:
@Ligos ..... a už mám cukatůru se na to podívat..... to vypadá špatně..... zase další hra
Mrkni se spíš na tu dvojku, jednička byla taková... nedotažená.
(dobrý taky je, že vzhled tvý civilizace - budovy, lidi, stromy,.. - se mění, podle toho, jestli jsi zlý bůh, nebo hodný bůh... A je k tomu dobrá hudba...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.