Možná je to tak, že Nagovi trochu hraBE, protože píše jak ožralej... každopádně hrabosse jsme už s moderátory řešili a dokud nedělá problém, tak je to OK... v podstatě jde o to, že na foru je jakási chyba, která toto provádí (s nejspíše) nepoužívanými účty... nikdo neví...
2) Omlouvám se za double post. V tu chvíli mi to skutečně nedošlo
3) hraBOSS je podle mě další elektronický "duch", a dokud se kvůli němu nezačneme vydávat do neprobádaných končin virtuálního tajemna, nebude mít žádný hacker vtipálek důvod dělat to, co se tu dělo minule s Vivim.
4) Zde připojuji překlad toho, co jsem včera v noci NEJSPÍŠE chtěl napsat:
I) Tasi, co se stalo mezi tebou a Radem?
II) Hraboš je zvířátko.
III) Nesnáším, když lidi píšou na FB, jak jsou ožralí a píšou to správně. Když jste ožralí, píšete takto, což vím, neb jsem ožralí.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Hele, to že dbám na gramaticky správné psané projevy ještě neznamená, že se v životě nespletu, zvláště v momentech dočasné mentální inkompetence... Ale chápu, že u mě to pak vypadá o to hůř, no
BTW, lidi, objevil jsem výborný seriál. Samotnému se mi tomu nechce vůbec věřit, ale jde o českou kriminálku, a sice Případy 1. oddělení. Takhle má vypadat řádný krimiseriál!
Jo, o tom seriálu jsem slyšel. Tvůrci prý spolupracují se samotnými kriminalisty a podle toho je onen pořad údajně tak realistický. Dokonce se prý snaží, aby i herci používali výrazy, jaké policajti používají a přitom nejsou "běžné" pro "veřejnost", takže tím poodhalují tak trochu třináctou komnatu policie.
Ano, je to tak. Jeden scénárista je novinář, druhý policista; ani jeden nemají profesně s TV co do činění. Po velkém úspěchu první řady nakonec souhlasili, že sepíší i řadu druhou, která bude mít ale asi jen polovinu dílů.
@Ligos: Máš-li čas a kriminálky rád, tak tuhle vřele doporučuju. Spolu s CSI a Cleveren jediná kriminálka, která mě skutečně zaujala a vůbec první česká.
nagasadowcz napsal:
III) Nesnáším, když lidi píšou na FB, jak jsou ožralí a píšou to správně. Když jste ožralí, píšete takto, což vím, neb jsem ožralí.
Whirtkovo životní moudro:
1. Nevím, kterej debil by psal na FB, že je ožralý, takový kamarády nemám a ani nechci
2. Když už sem ožralý, tak většinou nepíšu
3. A když už náhodou píšu, snažím se trefit na správnou klávesu A většinou když člověk je ještě tak střízlivý aby zapnul PC a začal psát, tak se snaží psát co nejlíp
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.