To jsem ale učinil, restartovával jsem a přeinstalovával a furt nic...
Už mě to fakt pěkně štve, člověk dá prachy za hru, očekává nějaký výsledek o ono ho... nic.
Ale co, nebudu už vás obtěžovat svými problémy, mějte se pro dnešek fanfárově. Krleš.
Nesnáším Fanynku, krade Františkovi část platu. I když František už taky vůbec není to co býval...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Ty máš ty Windows 8, viď? Na mou radu. //Mimochodem, už jsi dal update na Windows 8.1?
Hele, zkusil bych - vypnout defaultní Windows antivir (Essentials), kterej je integrovanej do osmiček. Pak jsou tam ještě nějaký čachry "mód Windows XP", pokud je to starší hra... Vím, že jsem takhle kdysi blbnul na Windows 7 (a Windows 8/8.1 mají stejné jádro) ohledně Gothic II, který některým blbnul právě na Windows Vista/7/8...
Mike napsal:
Ty máš ty Windows 8, viď? Na mou radu. //Mimochodem, už jsi dal update na Windows 8.1?
Hele, zkusil bych - vypnout defaultní Windows antivir (Essentials), kterej je integrovanej do osmiček. Pak jsou tam ještě nějaký čachry "mód Windows XP", pokud je to starší hra... Vím, že jsem takhle kdysi blbnul na Windows 7 (a Windows 8/8.1 mají stejné jádro) ohledně Gothic II, který některým blbnul právě na Windows Vista/7/8...
Hmm, mno jo, osmičky se s hrami moc rádi nemají, to jsem už poznal... Aspoň že Skyrim šlape, jak hodinky.
Jo, upgradoval jsem na 8.1, ale popravdě, žádný rozdíl v ničem nevidím...
Kamarád upgradoval na 8.1... Strašně ho osmičky žraly, tak si řekl, že tohle by mohlo stát za pokus... První co ten upgrade udělal bylo to, že přestal celý Win fungovat a musel vše přeinstalovat
Proto stále zůstávám u svým osvědčených sedmiček, které mě zatím v ničem nezklamali
Mike napsal:
Hmm, mno jo, osmičky se s hrami moc rádi nemají, to jsem už poznal... Aspoň že Skyrim šlape, jak hodinky.
Jo, upgradoval jsem na 8.1, ale popravdě, žádný rozdíl v ničem nevidím...
No, jako de facto by se mělo jednat o lepší situaci než v případě windows 7...
To je dobře, jsou lépe optimalizované pro chod - využití HW... asi tak. A nějaké novinky v metro, které nepoužíváš, no...
Whirt: Stává se, zapomněl jsem, co je příčina, ale dost lidem se to stalo... //A proto zůstávám věrný OS X 10.9 Mavericks.
Upravil/a Mike dne 16.01.2014 00:43
Tak jako nechápu, co je špatnýho na tom, když si modifikuješ (zde crackem ) legálně zakoupenou věc. To je podle mě, jako kdyby sis koupil chlepa a pouze se na něj zbožně díval, místo, aby sis ukousl, když nemáš nůž, abys ho krájel, takže asi tak.
@Mahoney: na Perníkového tatka som počul samú chválu, ale teraz to kukať nemôžem, bo by moja diplomovka nedopadla dobre a skúšky takisto
@Tasemnice: predstav si, že viem a pekne, ako Čech, nehovorím to ako väčšina Slovákov, že Ž ja to mám na Moravu na skok, do Vizovíc chodím na festival, a od malička sme kukali české programy v TV ty vieš povedať "ô"?
fulo77 napsal:
@Mahoney: na Perníkového tatka som počul samú chválu, ale teraz to kukať nemôžem, bo by moja diplomovka nedopadla dobre a skúšky takisto
@Tasemnice: predstav si, že viem a pekne, ako Čech, nehovorím to ako väčšina Slovákov, že Ž ja to mám na Moravu na skok, do Vizovíc chodím na festival, a od malička sme kukali české programy v TV ty vieš povedať "ô"?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.