Naga: ďýk Hele, používám to teď cca hodinu a jsem totálně unešenej... Mac OS Mountain Lion je oproti Windows 7/8 úplně jinde... jsem vážně... totálně v sedmym nebi... i když dost věcí je pokus/omyl. Třeba jak dlouho mi trvalo, než jsem přišel na to, jak zde funguje kopírování/vkládání, na Windows ctrl+c/v ...
Mike napsal:
Naga: ďýk Hele, používám to teď cca hodinu a jsem totálně unešenej... Mac OS Mountain Lion je oproti Windows 7/8 úplně jinde... jsem vážně... totálně v sedmym nebi... i když dost věcí je pokus/omyl. Třeba jak dlouho mi trvalo, než jsem přišel na to, jak zde funguje kopírování/vkládání, na Windows ctrl+c/v ...
No teď máš rozhodně o zábavu postaráno
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
No to teda! Právě teď zjišťuju, jak instalovat aplikace třetích stran. Protože můj Mac je prý chráněn proti nebezpečí, jenž by se v těchto aplikacích mohlo skrývat.
No, ono vzhledem k tomu, že tu není ani jakoby pravý klik myší (nebo tím pravým tlačítkem touchpadu, pardon, trackpadu, jak tomu říká Apple, tedy já to alespoň tak nemám nastavené), tak jakoby první možnost je kliknutí dvěma prsty současně na trackpad (nesmírně intuitivní (bez ironie), a vyjede copy/paste možnost a nebo pak to, že se zmáčke cmd+c/v = jako ve Windows, jen s jiným tlačítkem. Ale trvalo mi, než jsem na to přišel.
Jak rikal kamarad: "vsechno je to vicemene stejny, jenom kdyz je na tom jabko, stoji to dvakrat tolik" Osobni zkusenost nemam, ale posty na 9gagu to potvrzuji :-)
Pfff... Pravej klik jsem se za ty... čtyři hodiny? Odnaučil. A normálně, vždycky jsem používal myš, teď vůbec, jedu jen na trackapadu... Ten je fakt povedenej, to se musí nechat.
A... já jsem prostě unešenej, totálně... je to prostě AWESOME!
Ale telefon mám normálně Windows stále, mimochodem, to je taky dobrej paradox, hele:
@Tasi: Nemají být náhodou vědci důvěřivý jen, když jde o ověřené, solidními zdroji podepřené informace? 9GAG? Vážně? Ale souhlasím, no
@Whirt: Hezké video
@Mike: mNě se to líbí... Vidím, že Apple je parazitický systém - působí chytřeji, protože odčerpává inteligenci svého uživatele (čti hostitele) Sry, bro, musel jsem.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Pff... nemužu ten souboro otevřít, přesměrovává mě to do app store, ale nemám náladu hledat na to aplikaci, jsem unavenej a stejně nevim, jaká by to měla app otevírat??
Mike napsal:
Pff... nemužu ten souboro otevřít, přesměrovává mě to do app store, ale nemám náladu hledat na to aplikaci, jsem unavenej a stejně nevim, jaká by to měla app otevírat??
o co jde?
Teďka nevim, jak se ta appka jmenuje, ale je to místo Adobe Flashe
A co se týče tý 'hádky' (), tak si teda HEJTĚTE, protože MY Jablíčkářští faggoti zůstaneme pospolu!!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.