Len - Tak škoda. Už jsem doufala ve střízněnou duši, se kterou bych si mohla vyjmenovat jména všech Feanorových synů "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Je mi líto Leio (smím-li ti tak říkat), ale já bych se ani za znalce nepovažoval .Myslím, že nebudu daleko odpravdy řeknu-li, že daleko lépe pochodíš u Nagy a jiných.Třeba Ligose
Upravil/a Leneren dne 27.09.2013 15:17
Tak moment! Aby bylo mezi náma jasno- rozhodně se distancuju od Mikova tvrzení, že toto je trapnost!
Nikdy před tím a ani teď jsem si to nemyslel, jen se prostě toho nebudu účastnit, protože mě to stačí jen číst. Opovažte se mě spojovat s Mikovou hláškou, nebo bude zle!
Takže tak a KRLEŠ!
Upravil/a Ligos dne 27.09.2013 00:49
@Ligos: Je celkem smutné, že musí člověk takové věci zdůrazňovat. Já vždycky nějak automaticky předpokládám, že lidé prostě umí číst a uvažovat, a pak jsem zaskočen I když tady to bývá výjimečné, že by někdo nepochopil. Naštěstí. Asi proto sem chodím
@Len: To jsem pro změnu nepochopil já. Ale možná je to tak lepší
Upravil/a nagasadowcz dne 27.09.2013 02:27
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
@Naga: Teď si až příliš často říkám, že by možná bylo lepší nepsat nic. Nějak se poslední dobou setkávám s nepochopením či špatnou interpretací příspěvků, neboli dobré se ve špatné obrátí...
Mno, nejspíš si za to můžu sám.
Beztak za to můžou ONI...
Upravil/a Ligos dne 27.09.2013 05:36
nagasadowcz napsal:
@Ligos: Je celkem smutné, že musí člověk takové věci zdůrazňovat. Já vždycky nějak automaticky předpokládám, že lidé prostě umí číst a uvažovat, a pak jsem zaskočen I když tady to bývá výjimečné, že by někdo nepochopil. Naštěstí. Asi proto sem chodím
@Len: To jsem pro změnu nepochopil já. Ale možná je to tak lepší
No nevím jak ostatní, ale já věděl jak to Ligos myslí a předpokládám, že to došlo všem.
A Nago divím se, že ty jsi zrovna tuto narážku nepochopil, ale raději ti to nebudu osvětlovat
Heh ... nepanikařte, ještě zbývá 7 stránek a to při rychlosti jako to momentálně přibývá znamená minimálně týden času
Mimochodem... je mě putna, kdo bude mít poslední příspěvek, ale souhlasím, s tím, že by ho neměl mít Leníššššek. Není v tom nic osobního, ale do vánoc je daleko, takže žádný splněný sny.....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Hele, nevíte jestli mužu vyzvednout cenný balík jen na základě občanky (která sedí s adresou) a čísla podacího, pomocí kterého jsem sledoval cestu balíku? TEdy bez toho kusu papíru, výzvy, co k tomu dávají? S tím, že znám cenu, atd. ...?
EldeR napsal:
To mi připomíná jeden vtip:
Čau, jak se vede. No... dneska mi zase vyšel článek.
Netušil jsem, že jsi novinář. Taky že nejsem.... mám tasemnici.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.