Mike napsal:
Nevim proč se mi vybavil film Nespoutaný Django...
Není hloupý ten.chlapec ještě mu ta Cola Locova limonáda nezatemnila mozek
Tak, čas.nám.pokročil, potřeba další.dávka.kofeinu a pořádného metalu.
Upravil/a LordeS dne 22.06.2014 03:06
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Mimochodem, LordeSi. Dlouhý čas si říkám, proč v poslední době píšeš ty tečky místo mezer. Způsobuje to jakási duševní porucha, nebo přístroj, přes který nám sem vysíláš myšlenky?
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
píšu na.mobilu a dvakrát zmáčknutí mezery vytvoří tečku. Radši to budu ignorovat, než editovat. Doba psaní by se pak prodloužila o pár MINUT.....jo hold slavné dotykové telefony s vysokou citlivostí
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Spánek je pro buzíky... Ale za pár.hodin taky změním orientaci
To mám určitě.za.trest.... Loni jsem na tento den 21.6. plánoval svatbu ale nakonec se nám.to nechtělo zařizovat
Est Sularus Oth Mithas
I ty jeden vtipalku
Ale popravdě se těším, až padnu držkou do postele...
Nemravné ani romantické filmy mě moc nebaví. Sentimentální kecy a sračkoidní scénář.
Est Sularus Oth Mithas
Já zas pořádně chápu jen akčňáky ale tak nestěžuju si, vidět jak se dva mlátí do bezvědomí je větší sranda než když si řeší existenční problémy leda by je řešili mlácením někoho do bezvědomí
No, na mlácení tam taky dojde, ale jasně, myslím, že vím, co myslíš. Jako já osobně mám nejradši tydlety podle pravdy, a když je to navíc historický, tak je to fakt dobrýý...
na druhou stranu občas je fajn vidět film, u kterýho člověk nemusí přemejšlet...
Lidi, na tohle se musíte podívat je to 15-min minifilm z prostředí TF2, ale pochopí to snad každej, i ten co nehrál nikdy TF2, a je to ta nejvtipnější věc co jsem za poslední rok viděla
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.