Takže zatím přibližný popis zombíka: je takový domodra, má prázdné bílé oči, čouhá mu kus lebky, místo nosu rudou díru, jsou mu vidět žebra a má světlezelený trenky.
zatím je prostě epic
Lord Rade napsal:
No jasně nechám to na vaší představivosti, pokud chcete nějaké časopisy můžete vykrást trafiku. To mi je jedno Ale nějaký hlubší význam jim dávat nebudu Morálka.. hm dohnal jsi mě k dobré myšlence, která tomu bude dodávat atmosféru
Použil jsem slova "hambatý" a "morálka"... Co tě z toho proboha napadlo ?
Ano kvůli tobě zlepšuju schopnosti jedné postavy darovat morálku! A jak to s tou morálkou bude fungovat řeknu později. (Ta postava je psycholog a né prostitutka, tam nic hambatýho nebude!)
Uf, už jsem si oddech.
Nechtěl bych (kdybych měl čas to hrát) aby na mně šli zombie ve chvíli kdy si doplňuju morálku u prostitutky
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopidu napsal:
Takže zatím přibližný popis zombíka: je takový domodra, má prázdné bílé oči, čouhá mu kus lebky, místo nosu rudou díru, jsou mu vidět žebra a má světlezelený trenky.
zatím je prostě epic
To je pan učitel!
Ne.
To jsem já!
A trenky pana učitele
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopidu napsal:
zatím je prostě epic
To je pan učitel!
Ne.
To jsem já!
A trenky pana učitele
No vida, budu mít plyšovýho tebe š trenkama pana učitele. A mám jednu otázečku: KDES TY TRENKY SAKRA SEHNAL?!!
Mopidu napsal:
zatím je prostě epic
To je pan učitel!
Ne.
To jsem já!
A trenky pana učitele
No vida, budu mít plyšovýho tebe š trenkama pana učitele. A mám jednu otázečku: KDES TY TRENKY SAKRA SEHNAL?!!
No, možná nevypadám úplně jako ten zombík ALe možná vypadá jako můj zombie-tlumočník
Jinak, ty trenky, on je normálně nosí
Jinak, Mopi, já říkal: Jistě, všichni musí být tiše když mluví Garrus.
Oprav si to prosím, já přece musím být citován správně
hRDLA napsal:
Hele, už by to chtělo tuhle konverzaci dát do archivu a začít novou, jelikož už se to FAKT pomalu načítá... kdo je pro?
To je pravda. Souhlasím.
A mám další skvělé povolání! Muže/Ženu z Army shopu, který dokáže vyrábět náboje a líp střílet, ale hůř zacházet se zbraněmi nablízko.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
hRDLA napsal:
Hele, už by to chtělo tuhle konverzaci dát do archivu a začít novou, jelikož už se to FAKT pomalu načítá... kdo je pro?
To je pravda. Souhlasím.
A mám další skvělé povolání! Muže/Ženu z Army shopu, který dokáže vyrábět náboje a líp střílet, ale hůř zacházet se zbraněmi nablízko.
Army shop ?
Hej, máš tam i prodavače párků? Zjistil jsem, že ti se docela osvědčují při zombie apokalypsách
hRDLA napsal:
To je pravda. Souhlasím.
ja som medic s brokovnicou, tkže tak D
You can kill yourself, or die trying...
Lord Rade napsal:
Medic s brokovnicí bejt můžeš , ale až si ji najdeš Kdybych dával dokrorům na začátku hry brokovnice, tak by to mělo moc výhod najednou.
sakra sniperka už vôbec nie čo ? tak chcem pištol s tlmičom
You can kill yourself, or die trying...
Lord Rade napsal:
Medic s brokovnicí bejt můžeš , ale až si ji najdeš Kdybych dával dokrorům na začátku hry brokovnice, tak by to mělo moc výhod najednou.
sakra sniperka už vôbec nie čo ? tak chcem pištol s tlmičom
Klidně.. až si ji najdeš, vyloupíš army shop, někdo ti ji dá (což pochybuju), nebo si ji koupíš
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.