Whirt napsal:
A jedna z klasických činností s blížícím se koncem Nekonečné vzala za své... Konec Nekonečné už nebude nikdy jako dřív...
Noo.. jsou tři možnosti, ta lepší. Vyhraje Len, a horší vyhraje BW což bude mít za následek rapidní zvýšení jeho ega. A ta nejlepší, vyhraje někdo úplně jinej než tyhle dva.
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Whirt napsal:
Jak tak koukám, tak jsem fakt jeden z mála, co používá Chrome... O_o
Já mám teda Chrome docela rád. Nepoužívám zatím žádný jiný prohlížeč
Byl jsem redaktor a překladatel na novém ESO fanu, než ho zrušili.
Pokud vám připadám poněkud zmatený, nedivte se. Jsem to prostě já.
Když tak si mě vůbec nevšímejte.
A ne, nevím, proč mám odznak za pravidelnou docházku...
@Whirt: Dlouho jsem ho používal, a kdyby mě Google nenas*al, tak bych ho používal doteď, prohlížeč je to pravda dobrý. Ale s Operou jsem momentálně spokojen a těší mě, že nepodlehla trendům jako Mozilla a Chrome (po vzoru proklívaného IE) a jde si vlastní cestou, která mým potřebám vyhovuje víc, než ostatní prohlížeče
@LordeS: Tak to je hodně dobré, hned jsem to poslal kamarádům. Předpokládám nadšení
@S3cR3: Tebe jsem tu už pěkně dlouho neviděl! Zdravíčko
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Aurel: Proč by mi to sakra mělo zvednout ego ? Kdyby se mi to povedlo tak by to akorát znamenalo že si umím vyčíhnout moment na 6000. příspěvek
...
Mě ego zvýšilo to že si mě do kontaktů přidala už i Kája **19
Naga: Na PC
Oni si lidi stěžujou na ovládání, ale já v krabičce vyhrabal manuál, něco si našel na netu a hraju to úspěšně bez ovladače
ZDE BYLA ČÁST KTEROU BADWOLF SMAZAL. NIKDY SE NEDOVÍŠ CO TAM BYLO NAPSANÝ
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mike napsal:
Zdar random týpku. Hele, ten chlap, co ho máš v podpisu, je ten z The Shining?
je Jacku Nicholsonovi podobnej ale tohle je z GTA fajfky (V)
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.