nagasadowcz napsal:
Jedete někdo na ten WhoCON? Vstpné není žádný zabiják, ubytování se taky dá. Dohromady něco kolem 500 za osobu (+samozřejmě cesta a jídlo, pití).
Taky o tom přemýšlím, ale nejsem ještě zdaleka rozhodnutý.
nagasadowcz napsal:
@Leia: Tak nepřemýšlej a pojeď! --- Vidím, že jsi rozumná a chápeš základní pravidlo organizace - mít jasno v tom, na co je třeba se vys*at.
Ještě vážně nevím. Každopádně předprodej je vyprodán, takže budu mít šanci jedině na místě Takže mám čas se rozhodnout.
Mě asi nejvíc zatím bavila ta hodina mytologie "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
PrincessLeia napsal: Mě asi nejvíc zatím bavila ta hodina mytologie
Vy máte samé super předměty I ta estetika by byla určitě fajn, jenom kdybyste měli někoho, kdo umí učit. Já mám z těhlech filosofickohistorických předmětů akorát Filosofii a metodologii přírodních věd, hned moje první hodina, moc se na ní těším
Upravil/a Tasemnice dne 26.09.2013 11:53
Možná že jestli pojedete na Who con tak vás nechám od kamarádky pozdravovat mě se nechce trávit tři hodiny v autě s nevrlým tátou co nemá DW rád a furt by brblal
Probudil se ve mě starobylý pud, který je mému druhu vlastní.Ozvalo se ve mě zvířecí volání po kořisti.A já ho vyslyšel!A prot jsem zde, znovu mocný a v plné síle!.Jsem jako Šmak Veliký, či jako Melkor.Jsem váš nepřítel na život a na smrt a po posledním příspěvku toužím stejně jako Morgoroth po silmarillionech!
Upravil/a Leneren dne 26.09.2013 22:23
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.