Včera jsem kývla Réjovi že mu udělám PayDay 2 masku.... A rozhodla jsem se, že si to dám jako challenge! už mám podklad (svým způsobem), noviny (už jsou na cestě ) a lepidlo někde vyhrabu akorát pracovní místo nemám...... ale tak to je nepatrnost, že?
Tasemnice napsal:
Spíš půjde o to, že člověk má ke konci týdne, kdy mu nevaří maminka, po celodenním vyučování k večeru už takový hlad, že mu chutná skoro cokoliv
Tak to pak chápu ..... Nicméně to je dobrý na soběstačnost a určitou kulinářskou kreativitu
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
AAAAAA! Já blb si projel PC CCleanerem, takže se mi smázl postup v sušenkách Mám jeden starší save exportovaný do PC. Tak teď už nezapomenu vždy exportovat save po zavření prohlížeče.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Leneren napsal:
Hele nemáte někdo zkušenosti s mobilem Sony Xperia L případně M?
Nenápadně procpu svou otázku do popředí
Hele, standard Android upraven vizuálně do Sony stylu. Nic víc. Koukni do tabulek na mobilmania.cz, lepšího nic neporadím, snad jen, použij jiný systém, mě Android krajně nevyhovoval, nicméně, to již je otázka osobních preferencí.
Mě nešlo o operační systém, tam si případně nahodím místo androidu něco jiného, ale mě spíš šlo o ty osobní zkušenosti s konstrukcí, odolnosti a výkonu, ale ty recenze na mobilmanii mě nenapadly
E: tak už nic vyhrál samsung
Upravil/a Leneren dne 14.10.2013 21:48
Můžete mi někdo prosím řít co to je za stanu pod:Jsem rasista>ano
E:to o tom HW je zajímavá informace, o mobilech toho mo nevím tož díky za info
EE:Ale vypadá to, že na Android si naštěstí to Ubuntu případně nahodit dokážu
Upravil/a Leneren dne 14.10.2013 21:58
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.