Leneren napsal:
Tak a je to pravda.V česku není nic v politice normální.Tomio nadává na společnost, která objektivně něco posoudí a stěžuje si na ministerstvo vnitra kvůli tomu, že začal sbírat podpisy na poslední chvíly a nemá jich dost.
A někdo kdo se udílí na obraně země řekně, že výběr a posuzování výzbroje pro armádu mají dělat civilisti a voják nemá na ministerstvu obrany co dělat.A ke všemu tam je ženská!
Je tohle normální?
že já se seberu a napíšu glosu... ne člá ...waitforit... nek!
Leneren napsal:
Tak a je to pravda.V česku není nic v politice normální.Tomio nadává na společnost, která objektivně něco posoudí a stěžuje si na ministerstvo vnitra kvůli tomu, že začal sbírat podpisy na poslední chvíly a nemá jich dost.
A někdo kdo se udílí na obraně země řekně, že výběr a posuzování výzbroje pro armádu mají dělat civilisti a voják nemá na ministerstvu obrany co dělat.A ke všemu tam je ženská!
Je tohle normální?
A makej!
A víš co?Mohl by jsi pod čáru dávat poznámku a tam to zhodnotit sám za sebe
Leneren napsal:
Je tohle normální?
A makej!
A víš co?Mohl by jsi pod čáru dávat poznámku a tam to zhodnotit sám za sebe
hele, asi jo no, juknu na to, ale neslibuju... jsem unavenej
Jojo, hele, jukněte na aktualizovanej poslední článek na blogu (ty které to zajímá), na radu hRDLY jsem něco přidal, plus graf a názor. Ještě jednou díky hRDLO.
Jinak, zkoušel jsem nahrát znovu ten plugin - bezvýsledně. Tento nelze dát pryč nijak a nelze ani překrýt. Ten nový se nezobrazí. Prostě jsem vzteklý (myslí ta FB, G+ tlačítka...) ... fakt asi napíšu kamarádovi, jestli by mi nemohl zařídit hosting a hodit toto jako vlastní web... uvidíme...
a teď jdu asi... dobrou noc
EDIT: koukejte, mě to jakoby funguje, ale je to asi daný tím, že mám FB v AJ, proto tam mám napsáno LIKE, standard je pro CZ "to se mi líbí"... Tak nevím...
Něco proti ženským?
To je sexistický! Pokud víš co to znamená. Většinou když to někomu řeknu tak se jen blbě chechtaj
Doufám, že nepatříš k těm poblázněným feministkám, který se snažej močit ve stoje jako chlapi jenom aby si připadaly s nima rovný......
Mě poslední dobou připadá, že nálepku sexistický má už úplně všecko....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Tak. Zrovna jsem se koukal na reportáž o tý kariéristický huse, a pěkně mě to nadzvedlo ze židle! Co ona si o sobě myslí? S politickou situací v naší zemi jsem nebyl nikdy moc spokojenej, ale co se u nás děje teď, je už fakt na pováženou...
Sorry, musel jsem to napsal, ale politiku už sem tahat radši nebudu...
Ligos napsal:
Tak. Zrovna jsem se koukal na reportáž o tý kariéristický huse, a pěkně mě to nadzvedlo ze židle! Co ona si o sobě myslí? S politickou situací v naší zemi jsem nebyl nikdy moc spokojenej, ale co se u nás děje teď, je už fakt na pováženou...
Absolutní souhlas. Opravdu jí - mírně řečeno - nemám rád.
Ligos napsal:
Absolutní souhlas. Opravdu jí - mírně řečeno - nemám rád.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.