@Tasi: Věřím, vždycky jsem to chtěl zkusit. Jen nevím, jestli bych to snědl i živé. Ale upravené určitě
BTW, neznáš i nějaké zajímavé dokumenty o virech? Řekl bych, že virologie a epidemiologie mi přijdou ještě poutavější než parazitologie. Doufám, že ses právě smrtelně neurazila
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
@Mett: Sakra, to už jsem dloouho neměl, dobrou svíčkovou. I když pravda, já moc nemám rád právě to maso. Takže svíčková omáčka, knedlíky a grilované vepřové - to je pro mě absolutní delikatesa. Hmm... Musím u babičky udělat objednávku
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Jo, BTW, pokud se divíte že jsem tu dlouho nebyl tak to proto že až teď se mi podařilo jakžtakž fixnout net. Aspoň jsem mezitím dohrál Deus Ex Human Revolution a podruhý Zabójce Królów - to bolo epický. Takže tak
BTW2, nemůže se dočkat W3, určo si předobjednám sběratelku a taky dostanu mimo jiné k vánocům Infernal City a Zjevení Vůbec budu mít letos knižní vánoce
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
@Naga: Jen se přiznejte, jste všichni děsně naříkali když jsem tu nebyl
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Grr... grrr.... grrr....
Tušil jsem že mi kvůli připojení ME MP nešel. Ale aby mi ten zkurvenej Origin vynuloval všechny DLC (i ty co mám pro single) protože prý se nejde připojit k netu (i když tu vesele můžu brouzdat na netu) tak tím mě fakt dosral. A pak že Origin je lepší než Steam!
Čím dál víc se blížím k tomu že se rozhodnu v otázce vyhlazení Electronic Arts!
Nebýt Vanuatu tak by dnešek byl k hajzlu.
Tyjo, Městská policie Lázně Bohdaneč... znáte? To je docela nářez, jukněte na videa - čistá amerika: jak auta, tak chování. Ještě doporučuju pročíst si ofiko stránky policejní jejich. To je žrádlo. (nachtěl bych tam vlastně ani bydlet )
BW: Zdarec chlape.
Podle toho co čtu tak to vypadá epicky a nemohu se dočkat.
Taky kupuju sběratelku
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Mike napsal:
Tyjo, Městská policie Lázně Bohdaneč... znáte? To je docela nářez, jukněte na videa - čistá amerika: jak auta, tak chování. Ještě doporučuju pročíst si ofiko stránky policejní jejich. To je žrádlo. (nachtěl bych tam vlastně ani bydlet )
Miku a kdybys ještě viděl, jak sou důležitý v neoficiálních anketách vítězí s titulem "vymaštěnci roku"
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Mike napsal:
Miku a kdybys ještě viděl, jak sou důležitý v neoficiálních anketách vítězí s titulem "vymaštěnci roku"
No jo, ty jsi od nich vlastně kousek. akorát todle už je pardubickej kraj... No, se nedivim, jako... to co předváděj... smí se to vůbec v ČR?
Naga: Smrtelně ne, ale jinak jo No ták, viry jsou nudné. Všechno je to stejný- vleze to do těla, pokud je to aspoň trochu frajer, podkope to imunitní systém a nechá se to namnožit, protože to není ani schopný množit se samo... Žádné zajímavé životní cykly, žádné ovládání hostitele a podobně... meh
Ale pokud tě nepřesvědčím, tak k dotazu... já dokumenty prakticky nesleduju, takže neznám. Na ten o parazitech jsem narazila jen úplnou náhodou. Vím akorát, že Carl Zimmer- ten, co napsal Parasite Rex- napsal i knížku o virech, která se jmenuje The Planet of Viruses. Já jí ale nečetla a mám dojem, že ještě ani nevyšla česká verze.
Ad červi, není problém je koupit a usmažit.. Jsou výborní. Sarančata jsme naopak chytali vlastnoručně a ta nebyla nic moc.
Mett: Ale svíčková je taky bezva
Upravil/a Tasemnice dne 22.09.2013 21:18
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.