@Whirt: No, já to mám zase tak, že divadlo je ryze komediální záležitost a k vážným tématům jsou tu filmy. Což bude hlavně tím, že sranda je podle mě nejlepší na živo, zatímco divadlo obecně jsem nikdy moc nemusel - ano, je to tak. Jak to není komedie nebo Shakespeare, do divadla mě asi nikdo nedostane.
@Mike: Moc ne. Vždy to pustím a po půl minutě zjistím, že to zase zní stejně jak všechno ostatní, tak to vypnu, protože to nemá smysl
Upravil/a nagasadowcz dne 17.06.2014 15:29
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
BTW: na gta.cz mě z nějakého neznámého důvodu zablokovali v návštěvní knize... Asi se jim nelíbil můj návrh DLC do GTA V s názvem "ŽIDOBRANÍ"...
Upravil/a Lord Rade dne 17.06.2014 21:47
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Jono. S tím svátkem bych polemizoval, ale já žid nejsem, židi nejsou zrovna z katolíků nadšení, takže z mý strany nemužou očekávat tak nějak opak... Nicméně, (nejsme si jistej a nebudu to teď dohledávat) existujou snad nějaký zákony a úmluvy proti tomu, aby někdo hanil židovské nábožeství, nebo co... tak nwm...
- Hele, já to nebyl, a co vím, tak o ničem takovém nepadlo v moder. sekci ani slovo, takže to bude akce konkrétního móda - pokud to dotyčnej čte, třeba k tomu něco řekne, ale popravdě si nemyslím, že by šlo o nějaký naschvál, nebo tak... tím chci říct, že ten, kdo to udělal k tomu měl buď důvod, nebo to byl jednoduše lidskej omyl...
Lord Rade napsal:
Aha, ale mě totiž zmátlo, že to Mike uzamkl a AiMB tam napsal
To tě zmátlo oprávněně, páč Mike to nezamknul, ale jenom hodil do archívu, AiMB tam napsal a teprve pak sem to zamknul já, páč do archívu se nemá co psát
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.