EldeR napsal:
Já sem na tom co se GoT týče stejně jako Mopi, takže ani nepíšu spoiler
P.S. divadlo, opera, činohra ... to sou sprostý slova ne ???
To si nepoznal opravdové divadelní prostředí. Tam teprv padaj sprostý slova
Je vtipný, že spousta lidí, především pak kulturně aktivních, si představí pod divadlem jen tu oficiální zástěrku, ale to je přitom jen ta nejtenčí a nejméně zajímavá vrstva.
Co teprv taková alterna, studentská a všeobecně undergroundová scéna!
Pokud to tak hodláš nazývat, tak ano
A je nás víc, než si dokážeš představit, přijď na JAMU a i profesoři se přidaj mezi zvířata
Prostě ten, kdo si představuje něco vznešeného, vznešené lidi, je podle mě docela naivní. Každej umělec musí být trochu bohém, jinak by ani nemohl nic vytvořit.
@Whirt: jsem přesvědčený už hodně dlouho o tom, že umělci jsou z větší části alkoholem a drogami prolezlý spolek amorálních ku*evníků co si na hogofogo leda tak hraje
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
@Whirt: Umělci a vznešení...? Ale ano. Jen to, co se běžně nazývá umělcem já tak často nenazývám Ovšem pro mě je vznešený každý, kdo výborně dělá svoji práci
Jo a divadlo ze záznamu mi ani v nejmenším nevadí. Na druhou stranu, divadlo ze záznamu - takhle sleduju JEN ty Cimrmany, které prostě miluju a vždy si je musím jednou za čas pouštět.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
@Whirt: Umělci a vznešení...? Ale ano. Jen to, co se běžně nazývá umělcem já tak často nenazývám Ovšem pro mě je vznešený každý, kdo výborně dělá svoji práci
Jo a divadlo ze záznamu mi ani v nejmenším nevadí. Na druhou stranu, divadlo ze záznamu - takhle sleduju JEN ty Cimrmany, které prostě miluju a vždy si je musím jednou za čas pouštět.
Ad. umělci - co jsem asi o umělcích právě řekl
Ad. divadlo ze záznamu - prostě není divadlo, to mi nic nenamlouvejte. Sem sice velkou měrou ovlivněnej právě lidma z JAMU, ale právě ty o tom něco ví Podle mě se takový záznam může využít spíš ke studiu hry a chyb ve hře samotné, než ke koukání... Koneckonců, jak jsem psal, živé divadlo má prostě tisícero výhod.
Mike: No, náš právě taky, díky tomu mám k takové společnosti blízko Ale o jejich smyslu pro umění se nedá pochybovat
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.