Rody ?
Já moc Japonských rodů neznám
Hattoru, Šimazu, Tokugawa, Oda, Uesegi.. pff... Čosokabe. Ikko Ikki... Víc už si teď nevzpomenu
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
@hRDLA: Hmm, tak to hodně štěstí, jestli tohle po vás chtějí na maturu. To je jako jedna otázka tohle všechno, nebo tři - old, middle a modern English? Ale jak nad tím tak uvažuju, tak to jsme měli vlastně podobně... Já už nevím, sorry
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Ikko Ikki není rod, ale hnutí ty vole myslím, že se zkládalo hlavně z kněží a farmářů a k tomu pár lokálních šlechticů
Upravil/a Leneren dne 14.01.2014 22:15
nagasadowcz napsal:
@Whirt: A to všechno proto, aby ses mohl na VYSOKE ŠKOLE učit KRESLIT? Vždyť to je horší jak přijímačky na medicínu! Bohové, děkuji za to, že jsem na kreslení úplně levý
No Ten obor na který se hlásím je už spíš o něčem mnohem jiném. Zde už se díky přijímačkách počítá s tou základní znalostí kresby, kterou člověk pro Animaci potřebuje. Ale je pravda, že ty přijímačky jsou jedny z nejnáročnějších, ale aspoň má člověk po dostudování mnohem větší šanci uplatnění než na jiných školách. Avšak lidé, kteří dělají podobné, ještě náročnější obory, třeba ilustrace nebo 'obyčejná' kresba se pak po dostudování těžko uchytí.
Fascinuje mě, kolik se toho člověk za ty roky naučí. Od práce s typickou animací, až po 3D editory a pokud se tam dostanu, tak se fakt nemůžu dočkat, až tam budu
jako nechci nic říkat... jo ale na chatu se vyskytuje pár trollů (asi 2 nebo více, neumí se odhlásit tak to není poznat) a mám takové tušení odkud asi je/jsou...
Pokud se s oblibou nezdravě stravujete a rádi si kvůli tomu zajedete do až kamsi do Nového Města na Moravě, kde ani není McDonald, tak si poslužte
Ale teď vážně. Já nevím, ale právě kvůli tomu jsem opustil svůj původní záměr. Navíc v české republice vychází ze škol za rok nanejvýš kolem dvaceti lidí s takovým zaměřením. Vidím v tom mnohem větší šanci než v jiných (a to i neuměleckých) školách, které ti vyplivnou za rok stovky lidí se stejným zaměřením...
Upravil/a Whirt dne 14.01.2014 22:51
Hej, Len používá MOJI fialovou? - ne, to je jen vtip
(I když ke své hanbě musím přiznat, že mě v dobách, kdy jsem chat navštěvoval, celkem štvalo, když se někdo vytasil se stejnou nebo obdobnou barvou. To jsem byl ještě idiot... )
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.