Zítra jedu do Prahy, tak jsem si říkala, že si sbalím kufr a rovnou si odvezu nějaké základní věci na kolej, hlavně abych tam už měla nějaké oblečení. Mám kufr plný knížek, sypaných čajů a kakaa a oblečení se tam už nevejde (ty knížky jsou jenom dvě, ale zato monstrózní..)
Tasemnice napsal:
Jak někdo dokáže zprznit tak bezva svět...
Zítra jedu do Prahy, tak jsem si říkala, že si sbalím kufr a rovnou si odvezu nějaké základní věci na kolej, hlavně abych tam už měla nějaké oblečení. Mám kufr plný knížek, sypaných čajů a kakaa a oblečení se tam už nevejde (ty knížky jsou jenom dvě, ale zato monstrózní..)
Tak buď máš malý kufřík nebo to jsou opravdu gigantické knihy.
Kolik mají stran, že jsou tak velké?
No, ta první je samý obrázek a s tou druhou se peru už od loňských prázdnin, jelikož je to samá chemie..
Ale ty ceny. Ta větší stojí v knihkupectvích dva a půl tisíce a dřív stála ještě víc, takže jsem se na ní asi dva roky chodila jenom toužebně dívat do obchodu. Ta druhá stojí "jenom" tisícovku.
No, a k tomu si zítra vezu ještě plnou krosnu, spacák a karimatku, tak mi držte palce, ať se s tím vůbec dostanu do vlaku
@Tasi: Tak držím tedy palce Nějak to určitě zvládneš.
@Ligos: Hráči jsou zkrátka hraví --- KRLE3!
@Diego: Dobrou.
@Mike: Nefňukej kvůli tomu furt
@4FAN: Právě jsem viděl film Outbreak z r. 1995. Můžu vřele doporučit všem příznivcům thrillerů. Velmi kvalitní snímek. A já jdu hledat další, nějaký podobný a ideálně stejně dobrý.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Ráda z povzdálí sleduji ty vaše rozhovory Většinou mě nenapadá, jak se zapojit, ale zábava to není o nic menší
Whirt - takže byl to tvůj autoportrét nebo to byl ten portrét Matta Smitha? Jestli jsi to ty, tak jsi mu neuvěřitelně podobný "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Leia: Nad tím jestli jsem Mattovi podobný, jsem nikdy nepřemýšlel, ale jestliže to Naga říká, tak asi třošku jó
Ale když se teď tak prohlížím, tak na rozdíl od něj mám obočí.
Každopádně je to portrét Matta Autoportrét zkusím, až se zase dostanu do formy
nagasadowcz napsal:
@MD: Tam byla podstatná část strategie to slůvko "propracovat se", ne že to na ní vybalím napoprvé. Nejsem blázen a mám soudnost. Nemluvě o tom, že drtivá většina lidí je hloupá. A drtivá většina žen jsou lidé
No a hlavně bych to stejně nikdy neudělal. Jsem rád, když si troufnu na ženskou mluvit, natožpak abych ji ještě kreslil
@Ligos: Ano, dnes je to u většiny mnohem jednodušší. Stačí se nechat nakrátko ostříhat, nosit nějaké podivné moderní oblečení, chovat se jako macho idiot a zacházet s ní jako se šlapkou.
Nechápu co máš proti lidem, kteří sou nakrátko ostříhaný (oholený na kost), nosej maskáče, rozdrbanou mykinu i boty, hlavně bez jakýkoliv známky nějaký trapný značky, či nápisu. To s tím idiotem a šlapkou vynechám, protože já se zásadně chovám jako debil, hulvát, nebo hovado v závislosti na tom, s kým zrovna jednám
Nicméně, jak je známo, ženská vydrží víc jak člověk...... přeci co je to za zvíře, že tejden krvácí a nechcípne .....
Tasemnice napsal:
Tady je to samý odborník na ženskou psychiku
Od tohodle se distancuju, protože jak může někdo chápat ženský, když ve většině případů se nechápou ani ony samy a ještě se nezachovaj a neberou spoustu věcí tak jak by se předpokládalo, ale úplně divně jinak Už je to pár (mnoho) let, kdy jsem se o pochopení této části populace přestal snažit, protože to prostě nejde a rozhodl se, že radši umřu jako ignorant a budu věci brát tak jak jsou, nebo alespoň tak, jak je vidím a chápu já...
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.