Mike: Tys to dokázal...
Ale oni tě stejně dostanou! Salieri tě dostane! Stal se z tebe zrádce, si nebezpečnej a Salieri by si nemohl bejt jistej, žes mu odpustil Pauliho smrt. Budeš se muset furt skrejvat, jako štvanec. Jednou tě stejně dostanou!
Mafia je klasika. Za mně nejlepší česká hra, která na tu dobu měla lepší grafiku, než třeba San Andreas. (které bylo vydáno o tři roky později) A navíc to mělo super příběh.
Upravil/a Lord Rade dne 15.06.2014 19:12
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Whirt: Nehrál, ani hrát nebudu. Mě todle prostě nebaví. Dones, zastřel, řiď auto maximálně čtyřicítkou ve městě... viděl jsme to u kamaráda a stačilo. (Vím, kdo je Sailééééri, ale právě proto jsem tam hodil jinýho Saliériho. )
LR: to je dost možný, ale v tomhle jsem svůj - hraju jen to, co se mě striktně líbí a zaujme mě, v poslední době to byly dvě hry, přes dva roky jsem jináč nic nehrál... obecně ani neplánuju nic hrát, nějak jsem tomu přestal přicházet na chuť...
V Mafii jde hlavně o příběh, znám lidi, který v životě nehráli hru ale tuhle českou klasiku projetou měli. Napsat o hře, že tě neoslovila když si ji ani nezkusil je jako říct to o seriálu a nevidět ani jeden díl...
obecně ani neplánuju nic hrát, nějak jsem tomu přestal přicházet na chuť...
- řekl člověk na herním fóru
Upravil/a Whirt dne 15.06.2014 19:24
Ale já jí nezkusil právě proto, že jsem dřepěl vedle kamaráda co to hrál a opravdu mě to ničím neuchvátilo... jsem dalek toho, abych hodnotil jen tak "z vody načisto"
- Nojo, tak holt jsem z toho asi vyrostli nebo já nevím... Neumím si přoedstavit dřepět tři hodiny denně u nějaké hry.
Mike totiž hraje jen indie 8bitový blechty já třeba taky nerhál Mafii (hrál jsem 2 ale ta se nepočítá), Half Life 2 (to sem zas hrál 1) a ani trošku mě netankuje nějaký GTA (hrál jsem pár dílů a meh) ale stejně bych se označil za největšího hráče z vás
@Mike: Zahraj si keď tak aspoň Mafiu II, tá má podľa mňa ešte lepší príbeh ako jednotka. A tam dokonca môžeš aj šliapnuť na plyn, nemusíš ísť len pomaly
Half Life sem hrál všechny. Mimochodem, myslíš Half Life 2 Episode One, páč tak jak si to napsal to zní zmateně.
A co se týče nějakýho označování, tak mě je to u... Nehrál sem spoustu nových her, ale za to mám v malíku klasiky jak z DOSu, tak starší pecky jako Gothic nebo Planescape: Torment...
Upravil/a Whirt dne 15.06.2014 19:50
@Mike: Mafia je příběhová hra, která se vyvíjí od počátku do konce jako kniha, film, či seriál. Sedět vedle kamaráda, který to pár minut hraje a příběh je pro tebe v tu chvíli vytržený z kontextu, je naprosto nereprezentativní. Ale nutit tě samozřejmě nikdo nebude
@4FAN: OK, já vím, že už s tím začínám být otravný, ale právě jsem dospěl k osobnímu závěru ohledně konce Mass Effectu a názor už asi nezměním.
Můj zestručněný a přesto dlouhý výklad konce ME
OK, je toho hrozně moc a zdaleka jsem nepokryl všechno... A nejspíš o tom udělám dlouhé kecací video na YT, až se mi jednou bude chtít (a chtít se mi asi bude). Takže sem pak hodím odkaz, pokud to bude pořád někoho zajímat.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
hRdla: No tak úplně indie ne... ty jsou snad neplacený, ne? Za tydle hry jsem vysolil dost €uro s tím, že jsem hrával Gothic 1,2,3, vč paskvilu Arcania: Gothic 4, Half Life jsem hrál po LANu, to samý Counter-Strike, Warcraft, pak třeba Flatout2 taky po LANu, a co já vím co ještě... jo, jasně Runescape (MMORPG)... a tak... ale prostě jako nevidím moc důvod, proč tím ztácet čas, když mě to kapsu nenaplní, a de facto u toho (osobně, nevím jak jiní - ti třeba ne) ztrácím čas... odreaguju se spolehlivě u jinejch věcí.
Whirt: Gothic 1,2,3 mám v malíku taky. To jsem hrál jako mladší furt.
Mike napsal:
hRdla: No tak úplně indie ne... ty jsou snad neplacený, ne? Za tydle hry jsem vysolil dost €uro s tím, že jsem hrával Gothic 1,2,3, vč paskvilu Arcania: Gothic 4, Half Life jsem hrál po LANu, to samý Counter-Strike, Warcraft, pak třeba Flatout2 taky po LANu, a co já vím co ještě... jo, jasně Runescape (MMORPG)... a tak... ale prostě jako nevidím moc důvod, proč tím ztácet čas, když mě to kapsu nenaplní, a de facto u toho (osobně, nevím jak jiní - ti třeba ne) ztrácím čas... odreaguju se spolehlivě u jinejch věcí.
Idie placené jsou.
Half-Life po LANu? Na příběh si se vykašlal?
Ale jak to tak čtu, tak moc věcí si nenahrál...
Bro, já to fakt hrát nechci, mě ani ta doba ve který se to odehrává nic neříká. Až natrefíte někdo na např. RPG ze 17. století (prostředí), rád se na to vrhnu.
Whirt: Aha, no to je fuk, prostě hraju to, co mě baví, nebo to, do čeho se mě chce. No, to fakt nenahrál.. jako nenapsal jsem vše, to ne (protože si na toho už dost nevzpomenu), ale fakt jsem nidky nebyl až tak úplně hráč - spíš jsem se vrtal v knihách místo her (zejm. historických)...
- jojo, na příběh jsme se vykašlal, resp. doteď jsem an nevěděl, že tam nějakej je a je mi to fuk, mě tydle hry "zabij a kdesi cosi" k smrti nebavěj...
Upravil/a Mike dne 15.06.2014 20:20
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.