No nevím nevím ... k těm modrokrvákům bych jen podotknul to, že vím o tom, že rodina na tom nebyla kdysi tak špatně, sice nevím o žádným modrokrvákovi, ale v podstatě jde o to, že tyhle modrokrváci si díky prznění se navzájem a sňatkům v rodině docela podělali genofond, takže asi není o co stát, anebo se čím chlubit Nehledě k tomu, že většina z nich byli hovada tvrdýho kalibru, který nevěděli roupama co dělat. Každopádně dneska je šlechta a nějaký podělaný dědičný tituly pasé, koneckonců ty jejich tituly nepramení z žádných zásluh, ale jenom z toho, že se někdo s někým vychrápal... a často ještě k tomu z rodiny A co se mě týče, tak nechci aby mě někdo vládnul, úplně nejlepší by bylo, kdyby se každej staral sám o sebe a ne že lidi doplácej na debilní nápady pár vyžírků.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Je to blbka - psychicky nemocný člověk, nemající co pohledávat volně na veřejnosti.... Viděl jsem to na FB...
Prý je pak ještě natočený, jak ji někdo zmlátil, když potom seděla na lavičce... Ale to jsem nenašel. A ne, že bych o tu podívanou stál...
Upravil/a Ligos dne 18.09.2013 15:56
Promiň, ale příspěvky tohoto typu jdou fakt mimo mně... (mno, ale furt lepší odpovědět dvakrát, než vůbec. I když pak ta druhá odpověď pozbývá veškerého smyslu a významu...)
Aneb moje narážka na duchaplné přitakávání
EDIT: Ale teď mě došlo, že sám jsem právě jen přitakal
Upravil/a Whirt dne 18.09.2013 17:20
Tasemnice: Taky je můj oblíbený. V poslední době mě oslovil zen-buddhismus, který je prý zcela cizí našemu západnímu myšlení. No, ale ono to vypadá, že například Diogenes žil přesně podle stejných zásad! I u Sokrata by se dali najít stopy zen-buddhistické praxe. Což mi připadá úžasné...
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.
Asiel: Mě je asi nejsympatičtější taoismus. Jenže je hrozně těžké přiblížit se k tomu klidu a nečinnosti, kterou popisuje Tao te ťing. Často si říkám, že nejlepším řešením je nechat věci, ať si samy plynou, a pak to stejně nezvládnu. A ještě častěji si to zapomenu i říct...
Já to vnímám tak, že Diogenes možná žil podobně jako zenoví buddhisti, ale myšlenky, které ho k tomu vedly, se ubíraly zcela jinými směry.. na druhou stranu se v tomhle neoreintuju zas tolik, abych to mohla tvrdit
Jinak já jsem si vždycky říkala, jak by vypadalo setkání Diogena s Jean Jacques Rousseaem
Parrot: Tady už několik dní konstantně tak nějak poprchává, ale nelije..
Nenávidím nákup uměleckých potřeb. Nejradši bych koupil všechno co v tom obchodě mají na skladě. S virtuální kresbou je všechno tak jednodušší, když má člověk potřebný nástroj, jak se říká, just a click away.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.