To je jeden z těch obrazů, které mají hloubku. Blažený výraz v tváři žížaly nutí člověka přemýšlet.
Ona ví něco, co my nevíme. Objevila smysl života? Je skutečné štěstí v jednoduchosti života tvora, který se jen vrtá v hlíně a nemá touhy ani trápení?
Jemné detaily obrazu vtáhnou pozorovatele přímo do scény a naplní jeho mysl až zenovými myšlenkami.
Fórané, mám menší problém se Skyrimem.. Jako spíš s doplňkem, než s nějakou procesní chybou..
Mám společníka a koně. Potřebuji, aby onen společník sedl na koně. Ale ať už pomocí cheatů nebo módu ATF (Amazing follower tweaks) ho tam nemohu dosadit. Nemáte někdo nějaký tip?
Díky
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Problém je ještě ten, že nemám SKSE a nehodlám si ho pořizovat (kvůli pár snímků se mi to nevyplatí).
Třeba.. nějaký tip z CK nebo.. ehm.. už mě nic nenapadá.. Teď večer už stejně nebudu nic zkoušet...
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Některé "dobré" módy jedou pouze na SKSE (třeba ukazování času, barevné ikonky, ten tvůj "koňskej" a co já vím ještě...) Já to nemám, protože to by se mi rozhodil inventář, na který jsem zvyklý a vyhovuje mi.
Ještě jsem si našel jeden mód, který by mi mohl snad pomoct, ale.. nějak mi nefunguje.. Budu to muset zkusit zítra..
Mód
Upravil/a Adrian_S dne 03.04.2016 23:50
Tak jsem si dlouhou dobu hrál s oním módem, který jsem našel.. a nefungoval.. Ze zoufalosti jsem zkusil ještě ten od SuperHuntera..
TO JE BÁÁÁÁÁÁSEŇ!!! Krásný! Nádherný!!! Funguje to na poprvé.. stačí nainstalovat (i přes NMM, není třeba SKSE nebo SkyUI), počkat si chvíli ve hře, než se koně "přeorientují" pro všechny frakce, udělat v nastavení (jak jsou vrozené schopnosti) menší úpravy (zapnout možnost pro followery, mít koně) a... vida! Už na nich sedí a jede za vámi!
Huntře, díky za tenhle tip. Je fakt úžasný!!"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Adrian_S napsal:
Tak jsem si dlouhou dobu hrál s oním módem, který jsem našel.. a nefungoval.. Ze zoufalosti jsem zkusil ještě ten od SuperHuntera..
TO JE BÁÁÁÁÁÁSEŇ!!! Krásný! Nádherný!!! Funguje to na poprvé.. stačí nainstalovat (i přes NMM, není třeba SKSE nebo SkyUI), počkat si chvíli ve hře, než se koně "přeorientují" pro všechny frakce, udělat v nastavení (jak jsou vrozené schopnosti) menší úpravy (zapnout možnost pro followery, mít koně) a... vida! Už na nich sedí a jede za vámi!
Huntře, díky za tenhle tip. Je fakt úžasný!!
Ještě jednou si pořádně po sobě přečti cos tu napsal. To nadšení je téměř hmatatelné..... A to sis do hry jen přidal mód, který vylepšuje to co kolem koníčků jaksi opomenuli tvůrci.
Fajn.
Tak si teď ještě nainstaluj SkyUI a SKSE a možná se blahem poděláš......
SkyUI toho umí vážně hodně užitečného, kdybych to měl vše vypsat, psal bych to dlouho, dám jen jeden příklad: stiskem jedné jediné klávesy dokážeš svou postavu, klidně během boje kompletně přestrojit i přezbrojit. Jdeš si špacírem lesem , třeba sbírat houby, přepadnou Tě banditi, zmáčkneš čudlík a v tu ránu jsi v plné zbroji, pazoury plné zbraní, včetně posilujících šperků, nebo třeba i konkrétního řevu. Zmáčkneš jinej čudlík a je z Tebe rázem třeba bojovej mág, nebo Slavík, cokoli.....
Prostě boží mód.
A přehlednost + kreativita ( nevím jak to lépe nazvat ) inventáře Ti možná přivodí orgasmus....
Adrian_S napsal:
Huntře, díky za tenhle tip. Je fakt úžasný!!
Ještě jednou si pořádně po sobě přečti cos tu napsal. To nadšení je téměř hmatatelné..... A to sis do hry jen přidal mód, který vylepšuje to co kolem koníčků jaksi opomenuli tvůrci.
Fajn.
Tak si teď ještě nainstaluj SkyUI a SKSE a možná se blahem poděláš......
SkyUI toho umí vážně hodně užitečného, kdybych to měl vše vypsat, psal bych to dlouho, dám jen jeden příklad: stiskem jedné jediné klávesy dokážeš svou postavu, klidně během boje kompletně přestrojit i přezbrojit. Jdeš si špacírem lesem , třeba sbírat houby, přepadnou Tě banditi, zmáčkneš čudlík a v tu ránu jsi v plné zbroji, pazoury plné zbraní, včetně posilujících šperků, nebo třeba i konkrétního řevu. Zmáčkneš jinej čudlík a je z Tebe rázem třeba bojovej mág, nebo Slavík, cokoli.....
Prostě boží mód.
A přehlednost + kreativita ( nevím jak to lépe nazvat ) inventáře Ti možná přivodí orgasmus....
Náh.. to bylo jen "chvilkové" nadšení... prostě po dlouhé době, kdy se nic nedařilo, se našel jednodušší způsob..
SKYUI a další věci pořizovat nebudu.. nemám to zapotřebí. Stejně.. já už vlastně nehraju, pro vytváření obrázků mi bohatě postačí to, co teď mám.. Navíc, PC během spuštění hry hučí, jak když se rozjede jaderný reaktor (předpokládám, že mám nedostatečný procesor)... Takže..
V téhle chvíli mi stačí tohle Ale díky za tip.
Lord Rade napsal:
To je ten kluk, kterého se Mike zastával, protože si myslel, že je postiženej
Pěkně zdravím,
- už si napamatuju
- je tu něco, co potřebuje BAN, nebo tak? Není to nějaká reinkarnace někoho, kdo odsud byl poslán pryč? Radši se ptám, já v tom přehled nemám zpaměti a nechce se mně to dohledávat.
Neznáte někdo DOBRÝ a JEDNODUCHÝ program, který by dokázal z obrázků nebo videa vytvořit GIF animaci? Třeba, jak to někteří fórané mají v podpisu...
Zkouším různé programy, ale ani jeden nevyhovuje. Buď se mi "finální" obraz seká nebo program je virus.. :/
Adrian_S napsal:
Neznáte někdo DOBRÝ a JEDNODUCHÝ program, který by dokázal z obrázků nebo videa vytvořit GIF animaci? Třeba, jak to někteří fórané mají v podpisu...
Zkouším různé programy, ale ani jeden nevyhovuje. Buď se mi "finální" obraz seká nebo program je virus.. :/
Já používám PhotoScape umí to fůru věcí (přesněji to co potřebuji, aby to umělo ) a je to zadarmo
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.