Taky jsem první díly falloutu nehrál.. možná chvíli staženou dvojku.. ale asi to pak někdy pořídím hlavně kvůli Fonline a abych zažil starší atmosféru.. Gothic bych taky chtěl zkusit.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
Taky jsem první díly falloutu nehrál.. možná chvíli staženou dvojku.. ale asi to pak někdy pořídím hlavně kvůli Fonline a abych zažil starší atmosféru.. Gothic bych taky chtěl zkusit.
Gothic je boží hra. Opravdu. Nicméně, všechny zmiňované, plus Arcania: Gothic 4 mám doma, takže toto je pro mě bezpředmětné.... (Navíc hry již nehraji...)
Ale je to dobrý pocit, když pak sháníš hru, podíváš se do skříně, a tam zjistíš, že tam máš mezi těmi 500ti hrami ty co chceš
Upravil/a BadWolf dne 21.09.2012 23:36
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Počkej, počkej, počkej. Ty by jsi mi to fakt poslal??? Takovou osobu bych na internetu fakt nečekal. Jestli si ze mě neděláš srandu, tak půjdeš do podpisu.
hRDLA napsal:
Počkej, počkej, počkej. Ty by jsi mi to fakt poslal??? Takovou osobu bych na internetu fakt nečekal. Jestli si ze mě neděláš srandu, tak půjdeš do podpisu.
Čekám, čekám, čekám.
No jistě, že ano - A napiš mi adresu do zprávy na Alanovi.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.