Omlouvám se, Škorpe, že pro tebe nemám nic lepšího, ale vznešený rytíři, přijměte prosím alespoň tento dar (ano, to je hláška ze Shreka) Omlouvám se jak je hnusně zabalenej
Jsem si vědoma že jsem prošvihla i víc narozenin a nebojte, postupem času budu dodávat dárky snad pro všechny kterým jsem nic nedala
Upravil/a Mopidu dne 10.06.2014 16:00
Lord Rade napsal:
I ve WD seriálu umírali ti, kteří v komixu dosud žijí, nebo naopak...
A kdo přesně to odnes v GoT?
??
Tyhle třeba
No tak ti tam stejně skoro nebyli vidět a beztak by na trůn ani neusedli, tak je to jedno. Ale jaktože to víš, když nečteš knihu? Neříkej mi, že si čteš spoilery.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
To jsou žabomyší války mezi konzolema kvůli kravinám. Normální lidi snad takový kraviny jako že tam je o něco větší rozlišení támhle zas ten šutr má hezčí hrany neřeší
Boing
Tak mě se nevyplatí koupit si ani PC - jen kvůli hrám, když mám notebook a PS3 a nevyplatí se mi ani pořídit PS4, protože to není takovej pokrok. Proto mi PS3 stačí, ale PCčkářům přeji jen to nejhorší, protože si to za ty věčný kecy zaslouží
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.