Mopidu napsal:
Ten multiplayer mě se zas moc nelíbí.... Hord mode s mikrotransakcema a rychle mě přestal bavit, protože se tam dělá furt dokola jedno a to samý....
Opět si dovolím nesouhlasit, mikrotransakce tam ci jsou, ovšem je jich asi 6, jsou naprosto nevýhodné (člověk to dřív našetří v herní měně) a není to P2W, krom toho s kamarády je to opravdu zábava (taky to nesmí být naprostí břídilové že to pak není zábava nic), člověk se nemusí nijak extra soustředit, navíc to má pěkný progress se spoustou věcí k odemykání + tam jsou ty challenge.
E: A když byli weekend eventy tak to bylo ještě o chlup lepšejší
Upravil/a hRDLA dne 07.06.2014 16:26
No, tak asi je to jak pro koho... já potřebuju asi víc cílů než jen vymasakrovat všechno kolo (a pokud nepřátelé neexplodujou na malý kousíčky a nemůžu jim urvat končetiny tak to pak není sranda )
Tak tam jsou samozřejmě úkoly během zápasů, navíc na těžší osobnosti (bronze a silver jsou primitivně jednoduché) je to hodně o koordinaci, ale jak říkám s PUGama je to nervy no..
E: A můžeš nepřátelům ustřelit hlavu
Upravil/a hRDLA dne 07.06.2014 16:52
No, pro mě je zatím ME3 naprosto úchvatný. Pokud bude konec dávat smysl, nemyslím, že mě zklame jen proto, že by nechal hodně věcí otevřených. Mimochodem, DLC jsou u téhle hry naprosto úžasná! Hlavně závěr Leviathana a nový člen posádky z Eden Prime mi vzali dech
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Diego napsal:
Znále tenhle seriál? http://www.csfd.c...ie/?type=1
Odehrává se v zajímavém prostředí (aspoň pro mě), tak by mě zajímalo jaký je.
Na ten čekám už pěknou chvíli - chci počkat až bude celá série hotová. Těším se - jsou tam dobří herci, skvělá tématika a jak si říkal - zajímavé prostředí, atd.
Podle mě to bude určitě stát za to.
EldeR: Dík Okamžitě mě v hlavě naskočil, jen co sem si nagův příspěvek přečetl
Já si od toho slibuju dobrou dobovou atmosféru a propracovaný příběh, o kvalitách herců jsem přesvědčen, takže by to mohl být po GoT další seriál, který mě chytne.
nagasadowcz napsal:
No, pro mě je zatím ME3 naprosto úchvatný. Pokud bude konec dávat smysl, nemyslím, že mě zklame jen proto, že by nechal hodně věcí otevřených. Mimochodem, DLC jsou u téhle hry naprosto úžasná! Hlavně závěr Leviathana a nový člen posádky z Eden Prime mi vzali dech
No sem zvědavej, co budeš říkat potom ... Myslím, že ten konec nezklamal lidi tím, že by nechal hodně věcí otevřených, ale spíš zpracováním.....no uvidíš sám, mě to ani nějak nepřišlo moc hrozný, ale to je asi záležitost každýho, co od toho očekává, nebo co si vysnil
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Naga: Ještě jsem nehrál Citadelu. Musím se k tomu někdy dostat.
Jaavik je fajn... ale mohlo by tam toho být víc... I když ta mise v Asarijským muzeu... Jaavik + Liara, stálo to za to
Ale Leviathan mě naprosto uchvátil, super DLC. A taky o dost vylepšil ten konec...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
@BW: Teď jsem Citadelu dojel Výborné DLC, hodně úsměvné a vzpomínkové, moc jsem si ho užil. Akorát Citadel: Party nechávám až na konec před poslední bitvu, aby se mi tam sešlo co nejvíc lidí
Já ME DLC nemám protože NO MONEY a mám lepší věci za který to utrácet (a jsem si vědoma že jsem si koupila SRIV )... a co mě mrzí nejvíc... ŽÁDNEJ PROTHEAN! a ostatní říkaj "Stejně je skoro na nic, toho si nekupuj" ale PROTHEAN! PROTHEAN! Proč, BioWare? Neměl by PROTHEAN být v základní hře......?
@Mopi: Měl. Ale to je práce EA, ne BW... A DLC, tato DLC, jsou přímou součástí hl. děje a měla by být zařazena do hry samotné. DLC by měly být balíčky bonusových zbraní, outfitů, postav nepodstatných pro děj/univerzum (viz Zaeed a Kasumi) apod. Prakticky nic z hl. DLC v ME3. Takže nemyslím, že bys měla mít morální problém si to natahat z torrentu
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.