prosim tebe, snad jsem utratila těch 123 korun abych mohla být hrdá na svou novou hru co se kurňa dlouho instaluje zatím jsem nainstalovala jen dodatek
ok, tak pokaždý když zkusím Deus Ex zapnout, píše mi to že musí být zapnutej Steam Client, kterej zapnutej mám. Nikde se mi nedaří najít řešení, neví někdo co s tím?
E: už jede, ufff
Upravil/a Mopidu dne 19.05.2013 17:31
Tak jsem se vrátil dobře propařená noc pokecali jsme se Zpěvákem máme autogram 2 trsátka a je mi blbě
Na tom festu jsem se cítil takto ale doopravdy jsem pařil takhle
Po cestě domů jsem se stavil v Tescu a našel jsem 1 díl Drakensagu a Fallout 1-2+Tactics
Naga: Díky za upozornění já jsem totiž Tolkiena jseště nečetl ano ukamenujte mě ale chystám se to napravit Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
@Mike: Jedna věc je jim v hrozivosti rovna - buzeranti. Nemyslím gayové, kteří prostě šoustají se stejným pohlavím a jinak jsou v zásadě normální chlapi. Myslím buzeranty. Ukázkové, učebnicové, typické buzeranty. Polovina z nich ani není homosexuální. Ale jsou to buzeranti. Sakra, jak já je nemám rád
@Mettalic: Rádo se stalo. Tolkiena rychle dožeň. Garantuju, že to stojí za to
Upravil/a nagasadowcz dne 19.05.2013 20:22
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
@Mopi: Tolkienova tvorba není pro každého,určitě máš jinou oblíbenou literární oblast...
Když jsem poprvé četl Silmarillion, tak jsem měl oči vykulený a divil jsem se, jak to někdo může číst... Po delší době jsem po knížce sáhl znova a najednou mě to prostě bavilo.
Věděla jsem že někdo řekne "To není pro každého," věděla! a tak detektiv Mopi opět odchází.
I'm a poor lonesome cowboy..totiž detektiv..far away from home
Mopidu napsal:
Věděla jsem že někdo řekne "To není pro každého," věděla! a tak detektiv Mopi opět odchází.
I'm a poor lonesome cowboy..totiž detektiv..far away from home
No samozřejmě! Vždyť na to se snad nic jinýho ani říct nedá. Nebo bys radši, kdybych místo toho napsal: Ukamenovat!
@Ligos: Souhlas. Silmarillion po čtenáři vyžaduje určitou čtenářskou zkušenost, skutečnou vášeň pro Tolkienovo dílo a nepochybně taky věk. Zkrátka zorientovat se v tomhle Tolkienově opus magnus je pro, řekněme, osmnáctiletého mnohem snazší a přirozenější než třeba pro čtrnáctiletého.
@Mopi: Pěkný dovětek
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
@Mike: Jedna věc je jim v hrozivosti rovna - buzeranti. Nemyslím gayové, kteří prostě šoustají se stejným pohlavím a jinak jsou v zásadě normální chlapi. Myslím buzeranty. Ukázkové, učebnicové, typické buzeranty. Polovina z nich ani není homosexuální. Ale jsou to buzeranti. Sakra, jak já je nemám rád
Tak to máš pravdu... jojo, jako teplý mi nevaděj, ložnici nikomu nezkoumám, ale toto je fakt - máš pravdu... (osobně si pod tímhle pojmem představím Justina Biebera... )
---
Jinak, další dobrý film Nago: (pak to hodím do toho tématu) - Sluha jeho veličenstva
)
Ad obrázek:Tak vypadám, když se směju
a k buzerantům. Já je nenávidím též, možná i proto, že pár jich mám ve třídě, to je taky jeden z důvodů proč jdu na gympl
E: a k Silmarillionu budu ho číst hned po Ohni od Petra Alba,, kde jsem momentálně v půlce, pak bude následovat Seznam přání od Eoina Colfera a pár dalších různých fantasmagórií
EE:Jinak jsem Silmarillion slyšel jako zhudebnění od Blind guardian a dost se mi to od nich líbilo
Upravil/a Leneren dne 19.05.2013 22:35
Leneren napsal:
Ne já myslel mě a o hrdosti se můžete hádat, ale pravdou je, že na mě nemáte
Nepleť si nadutost s hrdostí ....... to sou dvě zcela rozdílný věci
nagasadowcz napsal:
Jo tak pod tohle se klidně podepíšu, sám bych to líp nevyjádřil
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.