Já se mu ani nevidím, že je považován za jednoho z nejpomalejších autorů Vždyť tam má tolik charakterů a s každým musí nějak naložit. Věřím, že se snaží, aby zemřeli jen ti, kteří se mu do díla už nehodí a u těch ostatních se snaží mít dobrý příběh. Ono se zdá, že má autor vše promyšlené dopředu, ale to jen malými náčrty a domyslet to a hlavně to napsat nějaký čas zabere. Kdyby psal nějakou jednoduchou dějovou linku s jedním hrdinou, tak by to měl za rok a něco napsané.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
scorpioncz napsal:
tohle video je boží ale některejm lidem se nelíbí že z toho koního meme TomSka tímhle udělal vraždícího koně přitom to je tak boží ... "I love it!"
Přesně. Každopádně si nemyslím, že by jich bylo nějak moc, co z toho nejsou nadšený. Navíc, já si tu postavu vždycky představoval trošku vyšinutou Nejlepší je ta část, jak tam tančí
Bohové, ten Mass Effect je ale povedená trilogie! Konečně dojíždím trojku a... Zatím výborné. Jsem hrozně zvědav na ten kritizovaný závěr. Myslím, že mně se bude líbit.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Bohové, ten Mass Effect je ale povedená trilogie! Konečně dojíždím trojku a... Zatím výborné. Jsem hrozně zvědav na ten kritizovaný závěr. Myslím, že mně se bude líbit.
Buď v klidu, pokud neočekáváš zázraky, nebudeš snad kvůli tomu konci jančit jak mnozí. Sice to není kdovíjak epický a monstrózní, ale zase takovej průser to podle mě taky není
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
nagasadowcz napsal:
No pokud máš rád duhu ...
Ale ne, on ZAS tak špatnej není. Ale zasloužilo si to mnohem propracovanější závěr, mno...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Zase na druhou stranu, jaký bysme chtěli "Grand finale", když to dopadlo tak, jak to dopadlo Něco jako u ME1 ? Autoři potřebovali sérii definitivně ukončit a proto si myslím, že zvolili takovej konec, jakej zvolili. Bohužel na tom asi není asi moc co rozpatlávat. Shepard byl od začátku voják a pro ty se moc netruchlí
Pro mě osobně je důležitější atmosféra a to co se odehrává během celý trologie, jak to jestli chtěl někdo státní funus s vlajkou na rakvi, nebo něco podobnýho ..... Mám takovej pocit, že tam zařvalo tolik lidí, že by bylo snad i trochu trapný zbytečně moc vyzdvihovat jen jednoho.
Takže když se nad tím zamyslím, tak s tím extended cut to je pro mě přijatelný tak, jak to je, ale rozhodně ne žádný "zklamání". Popravdě, kdybych nevěděl, co je kvůli tomu konci za povyk, tak by mě to ani snad nenapadlo.
P.S. Whirte pěknej obrázek
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
EldeR napsal:
Zase na druhou stranu, jaký bysme chtěli "Grand finale", když to dopadlo tak, jak to dopadlo Něco jako u ME1 ?
To není pravda, oni se o tom dají najít články, on měl být ten konec naprosto jiný, s temnou hmotou, která dělala problémy už v ME2 (teď je z toho jen loose end) ovšem EA zatlačilo časově, takže se zavřeli 2! lidi a napsali tenhle konec sami.. bohužel je pravda že ME3 je epická ale tááák ostříhaná například co se týče jen těch dialogů, toho si člověk může krásně všimnout když hraje trilogii hned za sebou... ale s multiplayerem se vytáhli to jo.
Ten multiplayer mě se zas moc nelíbí.... Hord mode s mikrotransakcema a rychle mě přestal bavit, protože se tam dělá furt dokola jedno a to samý....
E: BTW jsem začla sledovat anime Attack on titan (odtud moje profilovka. Chtěla jsem tam Leviho, ale tak Mikasa je holka, tak jsem tam dala ji) a pokud jste zvyklí na takové ty klasické anime věci jako řvoucí Japonští dabéři kteří každou emoci zdesetinásobí tak mi nezbývá než doporučit
Upravil/a Mopidu dne 07.06.2014 14:49
Diego napsal:
Znále tenhle seriál? http://www.csfd.c...ie/?type=1
Odehrává se v zajímavém prostředí (aspoň pro mě), tak by mě zajímalo jaký je.
Na ten čekám už pěknou chvíli - chci počkat až bude celá série hotová. Těším se - jsou tam dobří herci, skvělá tématika a jak si říkal - zajímavé prostředí, atd.
Podle mě to bude určitě stát za to.
EldeR: Dík Okamžitě mě v hlavě naskočil, jen co sem si nagův příspěvek přečetl
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.