Eldere to tvoje přesvědčování mě děsí....už vidím jak to říkáš, nepřitomným pohledem, těkáš očima, natáčíš hlavu do úhlů a třesou se ti ruce...mění tóny, zprvu prosivý a potom výhružný následně skučivý a potom šílený.......
Leneren napsal:
Eldere to tvoje přesvědčování mě děsí....už vidím jak to říkáš, nepřitomným pohledem, těkáš očima, natáčíš hlavu do úhlů a třesou se ti ruce...mění tóny, zprvu prosivý a potom výhružný následně skučivý a potom šílený.......
Jinak to nejde .... odpírači musí být zničeni. Kdo neprodukuje sušenky, bude obětován "Sušenkovýmu bohu"
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Tak já mám babek zatím 90 a orientuji se na výdělečnější prostředky. Upgrady, které jsem pro ně nakoupil doposud, mi bohatě stačí. Jestli si i tak začnou stěžovat, letí. Já mám sušenek dost, muhehehe!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Panebože..netušil jsem, že se stane toto!...Škorpe!Musíme to napravit!Stávají se z nich monstra.....co jsme začali musíme ukončit!......
Já a Škorp jsme spolu bojoval ijako první o větší produkci a vypadá to, že to zašlo moc daleko....
Upravil/a Leneren dne 13.10.2013 19:56
Leneren napsal:
Panebože..netušil jsem, že se stane toto!...Škorpe!Musíme to napravit!Stávají se z nich monstra.....co jsme začali musíme ukončit!......
Já a Škorp jsme spolu bojoval ijako první o větší produkci a vypadá to, že to zašlo moc daleko....
Namelem vás do sušenek ... speciální sušenková edice s mletým masem Heil sušenky !!!
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Ne, tak když jsem k tomu teď sedl a byl trochu aktivní, hned to rychleji rostlo. Už jsem přes sedm milónů v obratu... sekundovém obratu - tahle hra nedává smysl
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.