METTALIC napsal:
To je kravina mě to taky řikali jak to zkoušeli jak to nejelo můj verdikt jsou to Idioti který ani neví jak Win8 vypadaj nainstaloval jsem tam strašně moc her a všechny jedou
Hele, ale dostr her na W8 fakt nejede kvůli kompabilitě, sice to jde skoro všecho vyřešit, ale mě strašně na tom deptá to menu
Upravil/a Leneren dne 06.06.2013 21:59
Já se taky musím učit a vůbec se neučím Celou dobu píšu úkol z frániny... teda, píšu ho "jen" dvě hodiny...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Už jsem to vyprávěla 2x...
Kvůli 3 na výzo budu mít do příštího pololetí zaracha TEČKA
Chjo... Už i T9 mě nutí učit, opravila Chjo na CHKO což je Čerchov o kterým se musím učit taky
Ajo tak Sry jsem si nevšiml že si to tady už psala yop s timhle mám poslední dobou taky pěkný problémy no ale nehrozí mi žádnej zarach
No tak se nenech rušit a zkus se to našprtat
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Mopidu napsal:
Už jsem to vyprávěla 2x...
Kvůli 3 na výzo budu mít do příštího pololetí zaracha TEČKA
Chjo... Už i T9 mě nutí učit, opravila Chjo na CHKO což je Čerchov o kterým se musím učit taky
COŽE? I T9?! Tak to se prosím pěkně proti tobě spiknulo universum (proti mě to poslední dobou dělá často) takže, ať to zní absurdně jak chce, za žádnou cenu se NEUČ! Řiď se hRDLOvým podpisem "I will never surrender.". Sámo teda, pokud se chceš učit, tak se uč Ale nenech se do toho nutit, universum nám nemá co kecat do života!
Ok, teď mě asi hRDLA seřve za to že jsem tě odrazoval od možnosti nemít zaracha
Whirt napsal:
BadWolf napsal:
Whirt: Jééé, to je totálně krutopřísnej smajlík
BTW CG
Dík, dvanáct let dramáku a po maturitě už nebude... Už teď je mi z té myšlenky na nic. Bude se mi po tom dost stýskat.
Jáj, tak to já nevím jaký to musí být. Ale věřím že dramaťák je sranda, zvlášť ten váš Co to bylo? Pú sebevrah ? Už si to přesně nepamatuju... No, ale já jsem moc línej na to abych chodil na nějakej kroužek ... ale kdo ví, možná jednou ta moje lenost zachrání svět před tím abych ho ovládl a stal se diktátorem, takže to je možná dobře že ji mám
No nic, já jdu na Merlina (přemluvils mě, jedu od prvního dílu) Budu sem možná nakukovat...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak čumim na FB na jakýsi přiznání z pařby a tvl tohle jsem našel
Jednou jsem se na jednom fesťáku, kde byl Rytmus ožrala tak, že jsem nahlas, zdůraňuji nahlas, při jeho příjezdu řvala "fůůůj, Rytmus smrdí, fůůj" tak jsem chvíli tancovala, skákala na jednom reproduktoru, co byl zhruba 50 metrů přímo od Rytmuse. Nevím, jak jsem to udělala, ale asi čtvrt hodiny poté jsem stála přímo u toho plotu a řvala na něj, jak moc ho miluji. Dodnes si pamatuju na tu hroznou strkanici s cikány, kteří byli pochopitelně většina jeho fanoušků. Jedna mi vytrhla hrst vlasů a druhý mi pomáhal skákat do rytmu.
Mě by nedostali ani na ten koncert s tim slovenskym debilem
nechápu jak tam mohla jít ona
Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
Hele, ale dostr her na W8 fakt nejede kvůli kompabilitě, sice to jde skoro všecho vyřešit, ale mě strašně na tom deptá to menu
Ale prosím tě. Záleží na nastavení, já to Windowsácký osmičkový menu vůbec nepoužívám, mám klasickou plochu, na jakou jsem byl zvyklý.
Je fakt, že určité změny v ovládání pochopitelně existují, ale jde opravdu jen o zvyk. Během týdne jsem to už měl v krvi.
A co se týče her, zaznamenal jsem problém jen u Fable 3 (ten jde ale vyřešit určitými úpravami). Jinak všechno šlape...
S jakými hrami máš problémy, jestli se můžu zeptat? A nebo jsi to "jen slyšel od ostatních", jak už to tak bývá?
Bratrovi jsem na něj instaloval CS 1.6 a nešlo to.
Obecně je tam problém hlavn s těmi staršími hrami, ale skoro všude se to dá vyřešit.
Taky mi tam blbl UT 03 a další starší hry
Tak se teď ještě koukám na to jak je to u W8 s optimalizací a na to co slibovali je u některých her dost výrazný propad:
Ale upřímě nevím proč by lidi měli přecházet na 8.V podstatě je to pořád 7
E:A nepropagovali náhodou taky, že W8 bude mít menší požadavky než W7?
Protože na webu mají uvedené stejné.
Upravil/a Leneren dne 06.06.2013 23:00
Ale prosím tě. Záleží na nastavení, já to Windowsácký osmičkový menu vůbec nepoužívám, mám klasickou plochu, na jakou jsem byl zvyklý.
Je fakt, že určité změny v ovládání pochopitelně existují, ale jde opravdu jen o zvyk. Během týdne jsem to už měl v krvi.
A co se týče her, zaznamenal jsem problém jen u Fable 3 (ten jde ale vyřešit určitými úpravami). Jinak všechno šlape...
S jakými hrami máš problémy, jestli se můžu zeptat? A nebo jsi to "jen slyšel od ostatních", jak už to tak bývá?
Zapneš a rovnou klikáš na "plocha" dlždici, ne? A co vypínání? Přes panel charm (vpravo) a nastavení >> vypnutí, ne?
Leneren napsal:
Bratrovi jsem na něj instaloval CS 1.6 a nešlo to.
Obecně je tam problém hlavn s těmi staršími hrami, ale skoro všude se to dá vyřešit.
Taky mi tam blbl UT 03 a další starší hry
Tak se teď ještě koukám na to jak je to u W8 s optimalizací a na to co slibovali je u některých her dost výrazný propad:
Ale upřímě nevím proč by lidi měli přecházet na 8.V podstatě je to pořád 7
E:A nepropagovali náhodou taky, že W8 bude mít menší požadavky než W7?
Protože na webu mají uvedené stejné.
Ale prd (a to je reakce na celkově o tejhle debatě)... osmičky jsou sedmičky s nadstavbou metro osekané o aero, čili v desktopu rychlejší, v metru taky. A mají promakanější multitasking a nižší HW nároky. To s těmi testy mi přijde jako hovadina, ale nemám po ruce žádnej důkaz, tak mlčim (a nebo hmmčim jako Mopidu ), ale prostě ve W8 jede vše celkově lépe. Je blbost jinak docela porovnávat systém inovovaný přes X lety a systém starý rok a inovací (Windows 8,1) na cestě.
Ad Benchmark test: Ten jde ošidit samotným nastavením systému, ovladači grafiky (etc.) ... je toho dost. tohle není směrodatné (s rezervou když už, navíc hodnoty jsou relativně stejné, ale jak říkám, dost matoucí)
Upravil/a Mike dne 06.06.2013 23:36
HW nároky u 7 a 8 jsou skoro stejné sám se koukni: http://windows.mi...quirements http://windows.mi...quirements
Potom porovnávat 7 a 8 není aspoň podle mě vůbec blbost.
A pokud to nemáme srovnávat s dřívějším systémem, tak s čím?
A k tomu testu nastavení grafiky bylo u všech her stejné, ovladače nejnovější dostupné.
Jinak, teď mě vůbec nenapadá jak by jsi to chtěl ošidit za pomocí nastavení systému.Myslíš, že si dávali práci s tím, aby u těch her omezovali max. prostředky?A vůbec proč by si s tím dávali práci.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.