Není tam nic důležitého Pouze pár jmen, ale s němi budu blíž k odhalení jeho pravé totožnosti. hahaha
Nechodil jsi náhodou na 4ZŠ? to bych tě musel znát určitě..
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
Není tam nic důležitého Pouze pár jmen, ale s němi budu blíž k odhalení jeho pravé totožnosti. hahaha
Nechodil jsi náhodou na 4ZŠ? to bych tě musel znát určitě..
Teď mě něco vylekalo víc, než všechny strašidelné scény z Alana Wakea...
Jdu do koupelny, rutinně otevřu dveře a chystám zapnout světlo. Už mám ruku na vypínači, stlačím ho. PRÁSK! Je rozsvíceno, mě buší srdce a přede mnou se něco kutálí. Byla to pěna na holení, kterou shodilo otevřené okno, když zafoukal vítr... FUJ!
Upravil/a Whirt dne 03.09.2012 00:09
Whirt napsal:
Jdu do koupelny, rutinně otevřu dveře a chystám zapnout světlo. Už mám ruku na vypínači, stlačím ho. PRÁSK! Je rozsvíceno, mě buší srdce a přede mnou se něco kutálí. Bylo to pěna na holení, kterou shodilo otevřené okno, když zafoukal vítr... FUJ!
To znám....
Taky se mi to stalo a ne jen jednou. Sem se málem po*ral. Ještě k tomu v noci.
Sakra, mám ještě z minulého roku tohle "už musím jít spát" v živé paměti. Humus. Držte se (nemyslím ani tak zítra jako spíš těch následujících 10 měsíců ).
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Whirt napsal:
Jdu do koupelny, rutinně otevřu dveře a chystám zapnout světlo. Už mám ruku na vypínači, stlačím ho. PRÁSK! Je rozsvíceno, mě buší srdce a přede mnou se něco kutálí. Byla to pěna na holení, kterou shodilo otevřené okno, když zafoukal vítr... FUJ!
AWESOME ...
... Už jsem vyšek ze cviku, dříve mi nedělalo problém napsat článek, nebo něco do školy a teď, po dvou měsících jsem psal článek na alanwake.cz, a jak to dopadlo- smolil jsem to asi hodinu...
( http://www.alanwa...falls-film )
Whirte, musíš tu pěnu zničit! Ale lidské zbraně na ni nezabírají, ani elfské a trpasličí, jediný způsob je hodit ji do vulkánu ze kterého byla stvořena, jinak tě bude pronásledovat celý život
já se bohužel moc nelekám, dar i prokletí MUHAHAHAHAHA
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.