hRDLA napsal:
No teď máš zase Heraldicky špatný Lene
Jakto?
Mám přece původní malý říšský znak.Tudíž nemám velký kde jsou zobrazeny i erby všech držav.Tudíž je to dobře pokud se nemýlím, ale rád se poučím
Leneren napsal:
To jsem fakt jediný kdo má natolik málo fantasie, že si musel do podpisu dát erb Borchy tři kavky?
Lene tak projev dostatek fantazie a vytvoř si vlastní
To je pro mě nemožné
A ke všemu už jsem to zkoušel, ale moc mi to nešlo.V gympu to šlo docela špatně a ke všemu jsem ani pak nenašel způsob jak to hodit do .jpg
hRDLA napsal:
No teď máš zase Heraldicky špatný Lene
Jakto?
Mám přece původní malý říšský znak.Tudíž nemám velký kde jsou zobrazeny i erby všech držav.Tudíž je to dobře pokud se nemýlím, ale rád se poučím
Upravil/a Leneren dne 08.12.2012 11:54
hRDLA napsal:
Máš tam kov na kovu, respektive žlutou na bílé, což je nepřípustné. Že ten je minimálně z renesance?
No ten není z renesance.Ten je z 20 století nebo 21 nejsem si jistý kdy Sapkowsky vydal ságu.To je znak Nilfgaardu ze zaklínače A sorry, ale o heraldice nemám žádné znalosti .
No tak to potom jo, oni už na to od Renesance dost kašlali. Tam je základ, že máš 5 barvy - černá, červená, modrá a zelená a 2 kovy - zlato a stříbro. Přičemž kovy se nesmí vzájemně překrývat a to samé u barev.
hRDLA napsal:
Já ani nevím, co to je ten Nilfgaard.
Nilfgaard - nejmocnější říše v historii známého světa, nacházející se v jižní části kontinentu, s prosperující ekonomikou a silnou, dobře vycvičenou armádou s talentovanými veliteli. Expandoval především dobýváním neznámých území, z nichž se pak staly provincie Císařství. Obyvatelé Císařství věří, že opravdovými nilfgaarďany jsou jen ti, jenž se narodili v srdci říše a ne ti, kteří se narodili v dobytých provinciích. Provincie jsou řízeny správci nebo králi (v případě, že se král ochotně vzdá své země a trůnu a stane se vazalem Císařství). Císařství za vlády císaře Emhyra var Emreis expandovalo roky dobýváním nových území a došlo až daleko na sever k řece Jaruze.
Hlavní město:Nilfgaard taktéž někdy Město zlatých věží
Upravil/a Leneren dne 08.12.2012 12:16
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.