Whirt napsal:
I have no idea what is happening here
Máš sem chodit častěji.
Hele ty neštvi pane "Mám delší prázdniny".
Chodím sem tak často jak jen můžu, ale ne všichni se dostanou domů hned po škole - já se domů většinou dostanu až v sedm a pak nemám šanci prolézt všechny ty plané řeči co tu vznikly.
Tyjo, já pořád zapomínám, že ona už je školáááá....
Nee, jasný, chňápu.
Upravil/a Mike dne 13.09.2013 00:09
Whirt napsal:
I have no idea what is happening here
Máš sem chodit častěji.
Hele ty neštvi pane "Mám delší prázdniny".
Chodím sem tak často jak jen můžu, ale ne všichni se dostanou domů hned po škole - já se domů většinou dostanu až v sedm a pak nemám šanci prolézt všechny ty plané řeči co tu vznikly.
Tyjo, já pořád zapomínám, že ona už je školáááá....
Nee, jasný, chňápu.
Však na tebe taky dojde panáčku .... jen se neboj
Mimochodem, počkej až toho svýho teplýho obdivovatele nějak nabudíš, tak tvoje prd..l pozná středověk
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Miku, možná mi to někde v debatě uteklo, ale jak to že ti vlastně škola začíná tak pozdě?"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
@Mike: Jen aby ses nedivil. Jednoho krásného dne se tě zeptá: "Míšo, taky ti to smrdí po chloroformu...?" a pak bude tanec!
@Leia: Ano, Tasi si již před časem získala mé internetové srdce - je jedním z několika mála lidí, které na internetu považuji za sobě rovné. A k tomu vede dlouhá a spletitá cesta
@4FAN: Lístky na Masters of Rock '14 zakoupeny za 850,- Kč Resp. objednány. Byl jsem rozhodnutý hned, jak oznámil, že se dnes začínají prodávat, ale jak jsem uviděl, že tam budou Arch Enemy, Behemoth, Epi-ca (podělaná cenzura ) a Unisonic, tak jsem si málem ustříkl
Upravil/a nagasadowcz dne 13.09.2013 13:15
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
@Mike: Jen aby ses nedivil. Jednoho krásného dne se tě zeptá: "Míšo, taky ti to smrdí po chloroformu...?" a pak bude tanec!
Pak ne ... nejdřív si ho někde uváže a nachystá, počká až se probudí a pak to teprve začne.... Dyť by z toho chudák Mike jinak nic neměl A to ještě nevíme, jsetli nemá lehce sadistický sklony, páč to by Mikovi ještě napráskal důtkama....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
EldeR: Ale nezdá Od chvíle, co vím, že přivazuješ poníky na koleje, u tebe předpokládám jen nejhorší
EldeR napsal:
Pak ne ... nejdřív si ho někde uváže a nachystá, počká až se probudí a pak to teprve začne.... Dyť by z toho chudák Mike jinak nic neměl A to ještě nevíme, jsetli nemá lehce sadistický sklony, páč to by Mikovi ještě napráskal důtkama....
Ty se v tom přímo vyžíváš!
Upravil/a Tasemnice dne 13.09.2013 14:39
nagasadowcz napsal:
Vy jste děsný.
nagasadowcz napsal:
To mi připomíná jedno pěkné video, akorát tam byli muž a žena
Ale, ale, ale!!!
PrincessLeia napsal: Miku, možná mi to někde v debatě uteklo, ale jak to že ti vlastně škola začíná tak pozdě?
Jsme spádová škola, takže ti, co neudělali maturitu v řádném termínu jí dělají u nás. Nebo tak něco v tom smyslu. Prostě, škola je komplet plná, tak kromě prváků všechny poslali na praxi, takže já jsem ofiko na praxi, ale... no, mám to pohodové.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.