Sakra, to zní vážně zajímavě, já se na tu stránku snad podívám. Ale raději až zítra - teď si chci číst
Jo, opakované čtení u mě má... no snad všechno, co se mi někdy vážně líbilo a co mám doma. Tzn. Tolkien, Sapkowski, Star Wars knihy, určitě ještě někdy přečtu Kulhánka a něco znovu od Kinga a brzy se k tomu nejspíš přídá A Song of Ice and Fire od Martina... No, mám toho dost. Nemluvě o tom, co se teprve chystám přečíst
EDIT: Tasi! To je nápad, Leio! Konečně vím, jak jí říkat a nemuset vypisovat celý ten nick
@Mike: Nestěžuj si, buzno
Upravil/a nagasadowcz dne 12.09.2013 22:54
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tasemnice je latinsky Taenia, kdybyste to chtěli zkrátit Taky mi vyhovovalo "Tasemničko rozmilá" a "má drahá, talentovaná kolegyně"
Naga: Ta stránka je fajn ať už chce mít člověk jenom přehled o své četbě, rád o literatuře diskutuje nebo si rád nechá něco doporučit Akorát je v Čechách zatím skoro nepoužívaná...
Song of Ice and Fire bych si taky měla přečíst.. koneckonců máme doma všechny výtisky dvakrát a jsem snad jediná z rodiny, kdo to ještě nečetl Ale vždycky se zdráhám pouštět se do něčeho tak rozsáhlého :/
Upravil/a Tasemnice dne 12.09.2013 22:55
@Taenia: Tak jsem na ty goodread koukl hned. Jak jsem zjistil, že jsou tam i čeští autoři jako Kulhánek či Neff, okamžitě jsem zaplesal. Zítra se registruju
Tasemničko rozmilá a má drahá, talentovaná kolegyně? To jsem byl já, ne?
EDIT: 2x všechny díly? Nechceš mi udělat výhodnou cenu?
@EldeR:
Upravil/a nagasadowcz dne 12.09.2013 22:55
Určitě toho využiji, jelikož nemám moc ve svém okolí s kým o literatuře komunikovat :\ Rodina čte, ale nikdo do toho není zažraný jako já
Naga - jj, Zaklínač je geniální. Neuvěřitelně se těším na The Witchera 3 - hru a na to jak bude pokračovat Geraltův příběh. Je strašně kruté nechat nás takhle čekat na rozzuzlení! A když mluvíš o Star Wars knihách, máš na mysli Zahna? Protože to je podle mého jedno z nejlepších pokračování (ne-li nej)."I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Naga: Je to databáze knih- je tam všechno a co tam není, můžeš do databáze doplnit, čímž jim vlastně i pomůžeš
Ad Tasemnička, to je mix autorů včetně tebe
Cenu ti bohužel neudělám, v angličtině jsou ty knížky tátovy, v češtiny mamky...
Ad Zaklínač. Dneska jsem všechny díly balila a musím říct, že mě zamrzelo, že si je nemůžu rovnou přečíst.. navíc je překládal do češtiny můj letošní učitel historie přírodních věd
Opravdu? Wow Tak to mu velký dík! A ty jsi je, Tasi, nečetla? Závist, že to máš před sebou.
Upravil/a PrincessLeia dne 12.09.2013 23:08
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Ještě ne, další z věcí, na které se chystám už celé roky... jen jsme kdysi s bratránkem hráli hru
...
To Tasi je takové... roztomilé
Upravil/a Tasemnice dne 12.09.2013 23:12
@Taenia: Jo takhle, tak to potom jo. No, nevadí, první dvě knihy už se mi hřejí na poličce v knihovničce (jak se to rýmujeeee!) a zbytek dokoupím. Kupovat to v angličtině má hned dvě výhody - člověk se procvičí v onom jazyce králů a ještě sakramentsky ušetří (snad o polovinu proti českému překladu).
@Leia: Od Timothyho Zahna jsem ze SW četl zatím jen Mezigalaktickou výpravu, ale moc se mi líbila. Jinak z knih, co jsem zatím četl ze SW, se mi nejvíc líbi trilogie o Hanu Solovi, Temné setkání o Yodovi a Dookuovi a Háv klamu o politických machinacích Palpatinových, které předcházely vzestupu Impéria. No a až na to bude prostor, tak se chystám na sérii Nový řád Jedi.
Zaklínače jsem zatím hrál jen jedničku. Na dvojku se chystám, co vyšla Měl bych pohnout vzhledem k tomu, že bude třetí díl.
@Tasi: K čertu s Taenií, jsi Tasi a hotovo. Ty máš povoleného Nagouše, tak já si zas dovolím zabrat s Leiou toto
Upravil/a nagasadowcz dne 12.09.2013 23:14
Také myslím, že už ti jinak než Tasi neřeknu
Co se týče Zaklínače, já hrála také nejdříve hry. To mě motivovalo ke knihám. Ono tam moc narážek na knižní příběh není krom postav a poznámky prostě člověk nepochopí a v tom neuvěřitelně obsáhlém a komplikovaném příběhu Zaklínače si je pak při čtení stejně nezařadí.
Dvojku si, Nagi, určitě zahraj. Je fantastická. Skvělé je, že se na jednom místě můžeš rozhodnout dvojace a na tvém rozhodnutí pak bude záviset celá další půlka hry. Má to vlastně dvě druhé půlky hry Což je skvělé. Takové ovlivnění příběhové linie jsem ještě nezažila. A to jsem hrála dost RPG.
Timtohy Zahn napsal fantastickou dvojitou triologii. Určitě naprav svůj rest a přečti si jej, jestli máš Star Wars knihy rád Je to ještě lepší než mezigalaktická výprava, i když tu jsem samozřejmě také četla A já zase napravím svůj rest s těmi knihami, o kterých mluvíš ty, díky za tipy
EDIT v 22:50: Juj, tady už nikdo neení Tak dobrou noc
Upravil/a PrincessLeia dne 12.09.2013 23:46
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Whirt napsal:
I have no idea what is happening here
Máš sem chodit častěji.
Hele ty neštvi pane "Mám delší prázdniny".
Chodím sem tak často jak jen můžu, ale ne všichni se dostanou domů hned po škole - já se domů většinou dostanu až v sedm a pak nemám šanci prolézt všechny ty plané řeči co tu vznikly.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.