@Tasemnice: Nedivil. A myslím, že tě nepřekvapí, že u mě je to podobně. Holt recese a ostrý vtip vyžadují inteligenci k pochopení a, co si budem povídat, ta většině lidí prostě chybí. Ale zase je to vynikající sociální síto - prakticky během hodiny poznám, s kým má cenu se bavit a s kým si nemám co říct.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tasemnice - máš to krásně zabalené Jinak už jsem se registrovala na Goodreads. Díky moc za tip, je to vynikající stránka Nevím, pod jakým jménem se tam nacházíš, takže jsem tě ani nehledala. Kdyby sis mě chtěla však přidat do známých, tak mě najdeš pod nickem PrincessLeia "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Mike: V Shanghai? Sakra, kdybych si právě neumyla vlasy, šla bych vás omrknout
A mimochodem, to nevíš, že je neslušné si na rande psát do mobilu?
EldeR: Tak to je ale smutný Podívej na ta očička...
Naga: Nojo, říkala jsem si, že na tom budeš podobně I když mi připadá, že samečci mají větší schopnost sarkasmu než samičky... my prostě pořád zníme hrozně vážně, nevtipně :/
Leia: Dobře, jdu započít literární stalking
Upravil/a Tasemnice dne 12.09.2013 17:36
@Tasemnice: Jo, to máš pravdu, obecně to určitě platí. Samičky bývají vtipné jinak, příměji. Řekl bych totiž, že polovinu sarkasmu dělá pochopitelně přednes, a žena prostě nenasadí ten lehce opovržlivý a krásně hluboký hlas jako chlap. Ovšem jsou i výjimky. Málokdo je tak sarkastický jako moje matka (hlas má normální). Ale taky jí to nejde tak jako mně
Mike napsal:
Sedim v usti nad labem s teplym kamosem co me bali v cinsky restaraci... Je to fajn, plati on.
Prostě den jako každý jiný
No, skooooro!! Fakt je, že ne každý den je to nějaký gay a ne vždy je to ÚnL...
nagasadowcz napsal:
@Mike: Ty dě*ko!
Tak, toho jsem prostě musel využít...
Tasemnice napsal:
Mike: V Shanghai? Sakra, kdybych si právě neumyla vlasy, šla bych vás omrknout
A mimochodem, to nevíš, že je neslušné si na rande psát do mobilu?
Asi se to tak jmenovalo, nevím přesně...
Ha! On na mě: "nějakej problém?" A já "ne, ne, jen sms... nesnášim esemesky..." A pak takový kecy o tom, jak máme raději volání.
Diego napsal:
Mike napsal:
Sedim v usti nad labem s teplym kamosem co me bali v cinsky restaraci... Je to fajn, plati on.
To máš dobrý člověče!
Viď. Pak jsme šli do 5D kina (stříká t vodu, strká to do člověka, hejbu se sedačky) na nějakou apokalypsu... no, bezva to bylo...
WTF? V Ústí je 5D kino a v Ostravě ne? Bordel! Zas*anou P*ahu máte blíž!
Ano, cenzoruji Prahu jako sprosté slovo zcela záměrně za komickým účelem.
Já bych teda toho využít nemohl. Zaprvé bych si připadal jako buzerant a za druhé bych se bál Ale máš výhodu v tom, že to zvládneš, vyplatit se to jistě vyplatí a nikomu to neublíží, takže proč ne
Hele, kino i krevety zatáhnul on, tak je mi totálně fuk, jestli se mu líbim, nebo ne.
Jono, to víš, to k nám proniká z Německa, té země neomezených možností, aneb splňte si Německý sen! .. počkat, nebyla to nějaká jiná země, taková s tim trapnym názvem.. jo, USA! A ostrava je daleko. pff..
V 5D kinu jsem nikdy nebyla, ale vždycky když chodíme okolo, zasmějeme se mu To kino asi předběhlo strunovou teorii nebo co.
No, Miku, já bych tohle nedokázala udělat. Jít na schůzku s tím, že předem vím, že z toho nic nebude a že danou osobu jenom využívám...
Upravil/a Tasemnice dne 12.09.2013 19:51
Tasemnice, moc se omlouvám, že ti tam teď na goodreads musí naskakovat taková spousta mých "reviews" Já jen že si zaplňuji záznamy Cos mi to udělala! Sedím u toho už snad dvě hodiny, ne-li víc Nedokáži to opustit, dokud to nebude hotové "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Vůbec se neomlouvej, ono to nijak neotravuje- prostě to tam nenásilně naskakuje Ono se tam stejně jinak nic moc neděje, tak mi to tam aspoň trochu oživíš
To si tam nahráváš všechny knížky, co jsi za život přečetla? Jestli jo, tak jsem ti nejspíš zajistila zábavu na pár týdnů, co?
Nee, už jsem na konci minulého roku Ono já jsem totiž takový ten člověk, co se moc rád vrací již k přečteným knížkám, takže ten počet bude nižší, neý by byl jinak, kdyby odpovídal přečtené knížce bez ohledu na opakovaný titul Např. Sanditon jsem četla už 5x a Pána Prstenů čtu skoro každý rok (i s Hobitem a občas i Silmarilionem). A to je takových mých oblíbených opakujících se titulů více "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Aha, to já skoro neopakuju, protože mám mindrák z toho, že je na světě daleko víc skvělých knížek, než kolik stihnu za život přečíst.. tak se snažím využít ten čas vždy k něčemu novému Akorát Medvídka Pú čtu každé vánoce A ob rok Posledního jednorožce- to jsou takové moje nostalgické srdcovky
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.