Lidi, znamenají ty zprávy v sušenkách fakt něco, nebo to je jen sranda? Nějak si neumím představit, že by se mi zbouřily všechny babky, i když furt tvrdí, že jsem nemožný
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tasemnice napsal:
EldeR: To jsme na tom stejně A nikdy jsem neměla potřebu umět víc.
Přesně tak
nagasadowcz napsal:
Lidi, znamenají ty zprávy v sušenkách fakt něco, nebo to je jen sranda? Nějak si neumím představit, že by se mi zbouřily všechny babky, i když furt tvrdí, že jsem nemožný
Po jednom z upgradů začnou babky magořit, nechá se na to sice kupovat uklidňující upgrade, ale ten je poměrně finančně náročný a trvá jen půl hodiny (po vylepšení hodinu), pak se nechá koupit další upgrade, který babky zklidní nastálo. Já to řešil tak, že jak začaly magořit, všecky jsem prodal a nakoupil jsem je až dneska ráno, po tom, co jsem zakoupil ten uklidňující upgrade
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
nagasadowcz napsal:
A jak se to projeví, že začnou magořit? Sníží se ti produkce?
Produkce zůstává, jediný čeho jsem si všimnul je, že ti místo těch bonusových zlatých sušenek chodí červený, který ti buďto pomůžou, nebo uškodí (snížená produkce na nějaký čas, odečtení poměrně velkýho množství sušenek)..... Ale i tak opruz, takže sem radši babky prodal do vyřešení (nákupu upgradu)
.
Moment, je tu teďka ještě někdo kdo sušenky nehraje ? Počkat, Mike. Ještě někdo ?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mike napsal:
Jo, já. Ale jak tak koukám, jsem jediný nejspíše, kdo sušenkovému šílenství nepropadl (a nepropadne).
Miku nebraň se tomu ...... .... toužíš po sušenkách .... jemné křupavé, s čokoládou ..... nikdy jich není dost ...... musíš jich vyrábět víc a víc........ nic lepšího jak sušenky neznáš .....
Upravil/a EldeR dne 13.10.2013 18:57
.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.