No, jestli jdeš na teologickou, tak pro tebe ta maturita vstupenka asi fakt je.. někteří z nás si museli procházet fakt těžkými testy (a vstávat kvůli nim dvakrát ve 4 ráno!) aby pak zjistili, že by byli přijati i bez nich
Ono i samotné přijímací řízení někdy může směřovat prazvláštní cestou. Např. když já před lety dělal právě tohle na dějiny umění, tak mi přišlo, že se o ně zajímá hlavně asijská komunita. Kolem mě bylo asi dvacet asiatů a jen jediná Češka, která po bližším prozkoumání a následných třech korbelech v nedaleké krčmě, vypadala na to, že její zájem bude jistojistě směřovat hlavně k psychedelickým břehům Andyho Warhola :-D Jinak v momentě, kdy jsme se měli ponořit ve svazek s nadpisem "Otázky," tak i přesto, že ani jediný z přísedících potomků východních dobyvatelů očividně a „ušislyšně“ nerozuměl byť jedinému slovu sličné madam v předních prostorách učebny, škrtali propiskami jako na závodech účetních grafomanů…studovali pak se mnou dva :-D
Naga: Teď jsem si teprve přečetla tvou krátkou povídku, na níž sis měl možná radši založit samostatné téma a nechat si jí připsat k odznáčku "pisálek"
1) Proč jsi, proboha, maturoval z francouzštiny, kterou tak bytostně nesnášíš?
2) Vy jste maturovali jenom ze 3 předmětů?
3) Týjo, jakmile jsem já seděla před zkoušejícími, stres byl úplně pryč. Dokonce mě to až na angličtinu bavilo.. Ale ten strach před tím, když člověk netuší, o čem vlastně bude mluvit..
Ligos napsal:
Jak je vidět, každý má něco....
Já třeba poslední noc před maturitou pařil dlouho do rána Gothic 2...
Nervózní jsem byl, ale když se maturitní komise začala přede mnou hádat, div se nepoprali, nervozita rázem zmizela....
Vůbec jsem se neučil, a to nekecám... Bohatě stačilo to, co jsem pochytil při hodinách ve škole. (a udělal jsem to s vyznamenáním)
Zrovna tak já, až na to, že jsem hrál Daggerfall Ale k učení jsem se nedostal a vyžil z toho, co jsem pochytil .... ostatně jako vždy, když o tom tak přemýšlím, samostatné studium jsem nikdy neprovozoval
Tasemnice napsal:
Naga: Teď jsem si teprve přečetla tvou krátkou povídku, na níž sis měl možná radši založit samostatné téma a nechat si jí připsat k odznáčku "pisálek"
1) Proč jsi, proboha, maturoval z francouzštiny, kterou tak bytostně nesnášíš?
2) Vy jste maturovali jenom ze 3 předmětů?
3) Týjo, jakmile jsem já seděla před zkoušejícími, stres byl úplně pryč. Dokonce mě to až na angličtinu bavilo.. Ale ten strach před tím, když člověk netuší, o čem vlastně bude mluvit..
Ad 2: Matematika, čeština, odborný blok (mechanika, technologie, montáže a technické kreslení), praktická část... takže u mě vlastně 3 + 1
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
No, já byl na šestiletém a to bylo francouzské automaticky. Kdybych vydržel do devítky na základce, mohl jsem skončit jinde. Ale toho zase nelituju, protože přes všechny hrůzy to stálo za to - být něco jinak, nejsem dnes tam, kde jsem. A já jsem tu rád Nemluvě o tom, že na té blbé ZŠ už to vážně nešlo vydržet
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Díky, věděla jsem, že to oceníte Koupili jsme mu všech sedm knih, dostala jsem za úkol každou zabalit zvlášť, tak se snažím, aby spolu ladily Ještě že jsem někde vyhrabala balící papír s vílíma balerínama
Naga: Díky, ale divil by ses, kolik lidí mě dokáže brát vážně, když si dělám srandu... A pak mě nemají rádi..
Tak to docela chápu. Já po těch osmi letech byla nešťastná už i na gymplu, ale na základku bych se nevrátila. Jinak šestileté gymply jsou docela vzácnost, znám jenom asi pět lidí ze šestiletky..
@Tasemnice: To je docela sprostý, takhle ho zklamat, aby posléze zjistil, že to tak špatný není a že šlo jen o nejapný vtípek Osobně bych to nejprve odmítnul rozbalit a pokud bych k tomu byl přecejenom násilím donucen, vzal bych poníka ven a přilepil ho na koleje .....
.
EldeR: Násilím donucen k rozbalení dárku?
Naštěstí bratránka znám a vím, že ho to urážet nebude... takhle spolu vtipkujeme už 19 let
Mimochodem, odmítám uvěřit, že by ses vážně takhle hrubě zachoval k poníkovi...
Tasemnice napsal:
EldeR: Násilím donucen k rozbalení dárku?
Naštěstí bratránka znám a vím, že ho to urážet nebude... takhle spolu vtipkujeme už 19 let
Mimochodem, odmítám uvěřit, že by ses vážně takhle hrubě zachoval k poníkovi...
U mě je to docela možný ... někde mám nerozbalený dárek od minulých narozenin ... .nějaký hadry
A s tím poníkem to myslím smrtelně vážně .... koleje, nebo benzín
.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.