Lord Rade napsal:
Tohle je konečně něco, co není uplný off topic.
Vesnička inspirovaná Skyrimem. https://www.start...e-zazitky/
Nevypadá to špatně!
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Přátelé, trochu pozměním téma. Bude se týkat CoD 4 Modern Warfare. Ti, kteří s ním mají zkušenosti, ví, o čem mluvím.
Pamatujete si na misi One Hit, One Kill nebo nějak tak? museli jste zabít Imrana Zakhaeva v Černobylu (ale samozřejmě jste mu ustřelili jen ruku) a pak se samozřejmě dostat pryč. Nejhorší bylo vždy ubránit se jednotkám, než přiletí Chinok a vyzvedne vás.. Jelikož jsem nehorázná lama, dřív jsem to hrával na lehké obtížnosti. Nedávno jsem si řekl, že to zkusím na těžkou (na veterána bych totiž byl v prdeli)
Teď jsem tu misi dohrál a prožíval jsem v ní peklo. Všichni určitě znáte ten pocit, když už skoro něco máte a všechno se zkazí... Přesně to se stalo. Chinok už přistával a mě zabili. 2x se to takhle stalo. A do toho mě asi 40x zabili ti nehorázní čokli.. Jestliže jste hráli CoD 4, tak víte, o čem mluvím..
A tak se vás ptám.. Jak jste si tam vedli vy?
Upravil/a MightRider dne 08.05.2015 22:44
MightRider napsal:
Přátelé, trochu pozměním téma. Bude se týkat CoD 4 Modern Warfare. Ti, kteří s ním mají zkušenosti, ví, o čem mluvím.
Pamatujete si na misi One Hit, One Kill nebo nějak tak? museli jste zabít Imrana Zakhaeva v Černobylu (ale samozřejmě jste mu ustřelili jen ruku) a pak se samozřejmě dostat pryč. Nejhorší bylo vždy ubránit se jednotkám, než přiletí Chinok a vyzvedne vás.. Jelikož jsem nehorázná lama, dřív jsem to hrával na lehké obtížnosti. Nedávno jsem si řekl, že to zkusím na těžkou (na veterána bych totiž byl v prdeli)
Teď jsem tu misi dohrál a prožíval jsem v ní peklo. Všichni určitě znáte ten pocit, když už skoro něco máte a všechno se zkazí... Přesně to se stalo. Chinok už přistával a mě zabili. 2x se to takhle stalo. A do toho mě asi 40x zabili ti nehorázní čokli.. Jestliže jste hráli CoD 4, tak víte, o čem mluvím..
Docela odvaha se zde veřejně přiznat ke hraní CoD. Kdysi jsem to udělal na chatu a málem tam pro mě začali stavět hranici (ale je fakt, že už to bude asi nějaký ten rok možná dva zpět ) a byl jsme nucet číst jaká je CoD CENZURA. Ale bohužel tenhle díl jsem nehrál
Co jim tak vadilo? Podle mě je CoDko dobrá střílečka na odreagování.. Sice to reálnost ani nevidělo, ale to samé můžeme říct i o Battlefieldu.. Takže jinak nevím, proč by někdo proti tomu měl něco mít.
Jinak. Hrál si nějaký z Modern Warfare? Je to dost dobrá trilogie.
@MightRider: Z téhle trilogii jsem nehrál ani jeden díl ale hrál jsem jiné díly CoD.
Call of Duty, Call of Duty 2, Call of Duty 5: World at War, Call of Duty: Black Ops a to je z CoD asi všechno.
Battlefield jsem nehrál. Sice mám trojku na Originu díky té akci kdy to dávali zadarmo, ale ještě jsem se k němu nedostal. A od EA jsem hrál akorát Medal of Honor.
MightRider napsal:
Celou hru na nejtěžší obtížnost krom téhle mise.
nedokázal jsem to ubránit u toho kola, vždycky mě sundali, když dosedl náš vrtulník na zem
Nedávno jsem dohrál Homefront na nejtěžší, docela pěkná hra
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
SuperHunter napsal:
@MightRider: Koukni jestli by ti tohle nemohlo pomoc
Buď jsem to špatně pochopil já, nebo ty, ale tu misi jsem zvládl už včera. V době, kdy jsem psal ten článek, jsem byl na začátku následující mise. Každopádně by to byl taky způsob, jak to udělat... Já už to ale nějak přežil...
Upravil/a MightRider dne 09.05.2015 18:41
Lord Rade napsal:
Tohle je konečně něco, co není uplný off topic.
Vesnička inspirovaná Skyrimem. https://www.start...e-zazitky/
SAKRA! To jsem sem chtěl dát já už nějakej ten Pátek, ale zapomněl sem na to !
BTW, i když to není náš projekt, myslím, že bysme to mohli dát na titulní stránku. A já to asi podpořím.
@MightRider: Kupodivu pro mně jedna z nejlehčích misí, co si pamatuju. I když je pravda, že i když ta byla hezká tak jsem po ní už byl celkově CoD tak znechucenej a fláknul s tím...
BTW, lidi, ochutnal jsem baobab!
LONG LIVE NÁRPSTKOVO!
A btw 2, tím baobabem jsem se přežral...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Tak jsem odjela z domu na jeden den. JEDEN DEN. Vrátím se a na notebooku je moje ID změněno na "PutinLover", nápověda k heslu je "Jméno mého nejoblíbenějšího sourozence na čtyři" a plocha vypadá takhle
Upravil/a Mopidu dne 10.05.2015 12:15
Mopidu napsal:
Tak jsem odjela z domu na jeden den. JEDEN DEN. Vrátím se a na notebooku je moje ID změněno na "PutinLover", nápověda k heslu je "Jméno mého nejoblíbenějšího sourozence na čtyři" a plocha vypadá takhle
Mopidu napsal:
I'm not even mad, that's amazing!
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.