@Mike: Double posty, Michaeli? Skutečně? Moře smajlů, to se dá tolerovat, to už jsi ty, ale double posty? Jako MODERÁTOR? STYĎ SE!!
Tak test z vývojovky poněkud překvapil. Schytali jsme s kamarádem za 3, ale hlavní je, že to máme a máme kredity A se zbytkem známek by teoreticky mohlo vyjít pořád nějaké to stipko
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tady je nejvíc maturantů, tak se tu zeptám. Posílá vám škola taky výsledky z písemných maturit emailem? Nám totiž teď poslali (zítra si to tam vyzvedneme) mailem vše krom aj slohovky...
v průběhy týdne se měli lidé dovědět (ve většině případů) od češtinářů své výsledky čj slohu, dnes byly uvolněny do škol výsledky čj a aj (ev. nj, atd. ...) didakťáků, a zítra aj slohů.
U más to bylo tak, že jsme si do školy dnes zavolali, resp. táta když přišel ze školy, tak mě vzbudil s tím, že jsem tedy udělal tydlety didakťáky s tím, že tedy uvidím, jak dopadly aj slohy...
Dobrý procenta. Jak jsem říkal, mě by bývaly stačily čtyrky. Každopádně, volal jsem si ještě dopoledne s tím člověkem, co to má na starost, a říkal, že jsem od nás nejlepší. Nevím, jakým zázrakem, ale je možný, že se spletl. Ale procenta mi neřekl, ani mi pořád nic nepřišlo... Tak nevim... ale stejně se bojim, že nedám to účto.
AJ 98% (to bylo pod moji úroveň, obvzlášť reproduktory )
ČJD 88% (no, tady jsem zazmatkoval, páč jsem o těch otázkách možná příliš přemýšlel )
ČJS 87% (to bylo hodnocení mé profesorky, která miluje moje líčení a úvahy, ale nenávidí mé příběhy, páč jsou depresivní )
Tak já mám z ČJ 81% z didakťáku - na to, že jsem měl vždy čtyřky dobrý. A z Aj did. mám 73% - tam jsem hlavně zkazil poslech.
No a slohovka bude jistě taky dobrá, protože mi psaní jde, jen ještě nemám výsledky.
-Jinak já mám výsledky z osobního emailu.
Upravil/a Lord Rade dne 15.05.2014 15:32
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.