To mě taky hrozně překvapilo, ale popravdě styl jsem pochopil, že je jiný a viděl jsem tam náznaky východního boje, ale odborník na toto vážně nejsem.Jo a nejvís mě na seriálu pobouřilo, že když Geralt lovil některá monstra neobtěžoval se ani vzít stříbrný meč.
Leneren napsal:
Hele mám dotaz. Taky vás tolik **** ten nový vzhled a ovládání youtube?
Jo no, člověk si zvykne a pak mu to zase změněj. Ale je divný, že ve škole je tenhle vzhled už pár týdnů a doma na netbooku ho mám od včera .
kouuuzlo...
a já jako vždy nemám ani tucha o čem je řeč holt mám zaracha a na iPodu je to furt stejný BTW dnes jsem nestihla jít tajně na komp, ale sestra jo a ničila mě pohledem jak (špatně ) hraje Portal 2 já ji dám...
vážne? ja že si ma už ani pamätať nebudete
btw zasa som začala hrať skyrim takže možno!! sa znovu vrhnem na písanie denníku temného dieťaťa
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
drtím skyrim!!! s módmi a bez lagov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chell:
Jak by jsme na tebe mohli zapomenout chybělas nám (dokonce jsem nakreslila PF přáníčko, které dostanete o Vánocích a ty tam kdesi v dáli sedíš vedle Mercera na Růžovém obláčku a je tam s váma GLaDOS BTW mám koupený oba portály )
Upravil/a Mopidu dne 07.12.2012 18:27
Mopidu napsal:
Chell:
Jak by jsme na tebe mohli zapomenout chybělas nám (dokonce jsem nakreslila PF přáníčko, které dostanete o Vánocích a ty tam kdesi v dáli sedíš vedle Mercera na Růžovém obrázku a je tam s váma GLaDOS BTW mám koupený oba portály )
vážne?! ukážes?
Mopidu napsal:
Chell:
Jak by jsme na tebe mohli zapomenout chybělas nám (dokonce jsem nakreslila PF přáníčko, které dostanete o Vánocích a ty tam kdesi v dáli sedíš vedle Mercera na Růžovém obrázku a je tam s váma GLaDOS BTW mám koupený oba portály )
vážne?! ukážes?
Až o Vánocích, je tam celý fórum, bude to dáreček pod stromeček ale těš se a hlavně tu buď
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.