@Len: O ten jsem kdysi zavadil díky kamarádovi. To je ten web, jak tam ženám radí, aby svým partnerům máchali ruce v soli a pepři, aby nemohli masturbovat, poněvadž je to pak bude štípat, a kde tvrdí, že kastrace je v pořádku, protože sperma se stejně tvoří v páteři? To bylo terno. Dodnes tento web považuju za recesi nějakého chlápka, který se tím vším náramně baví. Pokud to tak je, fandím mu, rošťákovi!
BTW, ten odkaz ti nefunguje. Google mi prozradil, že je to .com.
Upravil/a nagasadowcz dne 13.05.2013 01:09
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
No nic, já dneska jedu do Pragy a zítra letím do Paříže Uvidíme se někdy příští týden ve středu...
tak, a já mám teď před odjezdem 15 minut na to abych si zahrál nějaký TES, ale nevím jaký XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
@BW: Inu, milý vlku, věz, že až se vrátíš, zjistíš po přečtení tohoto příspěvku, že jsem ti přál šťastnou cestu a pobyt, i když si vůbec neumím představit, že ve Francii může být člověk šťastný:
BW, přeju šťastnou cestu a pobyt! I když se tedy, upřímně řečeno, vůbec nedovedu představit, že ve Francii může být někdo šťastný. A jen tak mimochodem (nebo raději à propos?), z Francie se zrovna vrací jeden můj kamarád. Nebo tam letí. Nebo tam je. Nebo něco takového, teď si moc nejsem jistý. Ty jeho FB statusy toho tolik neříkají
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
BadWolf napsal:
No nic, já dneska jedu do Pragy a zítra letím do Paříže Uvidíme se někdy příští týden ve středu...
tak, a já mám teď před odjezdem 15 minut na to abych si zahrál nějaký TES, ale nevím jaký
Řekl BW a strávil patnáct minut přemýšlením
Užij si to tam, hlavně ať tě rodiče nenutí mluvit francouzsky. Všichni víme, jak by to dopadlo. Au revoir radši říkat nebudu
Ligos napsal: @Mike: Tak v průměru to opravdu vychází tak jednou za týden, cca 2 hoďky. Ale jsou i doby, kdy na housle nesáhnu celý měsíc, a pak jsem překvapen, jak mi to jde (aniž bych se chtěl nějak chlubit)...
Kolikrát čapnu housle a jdu někam vystupovat, aniž bych před tím jakkoliv cvičil. Ale to jsou akce, na kterých se chyby tolerují a kde zpěv lidí kolikrát hudební nástroje přehluší, takže pohoda.
Jú, tak to cvičíš docela dost. Ale ne, tak já chápu, ono záleží na situaci. Ale zkus někdy hodit video, rád bych si poslechl, jak hraje Ligos Spravedlivý i bez toho, aniž bych jezdil přes celý stát, poněvadž tipuji, že přebýváš na Moravě, nemýlím-li se, Ligosi Spravedlivý?
nagasadowcz napsal:
@Mike: Já zas neznám Lullyho, ale dík tobě jsem zjistil, že jsou i Francouzi nehodní opovržení
@4FAN: Jsem rád, že je tu tolik lidí znalých klasické hudby.
No, názor na frantíky máme stejný, však víš. Nicméně, pár osob mám vskutku rád, vypíchl bych Louise de Funése, Lullyho a Ludvíka XIV.
Viď? Taky jsem potěšen. Naslepo bych si tipl, že jsme tu tak tři (já, ty a ještě někdo třetí... vlastně čtyři, páč jsem věděl ještě Ligose Spravedlivého.
Leneren napsal:
Wau nějak jsem narazil na web www.Feministky.com a musím říct, že tak "inteligentní" web jsme jaktěživ neviděl
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.