nagasadowcz napsal:
@Mike: No, teologii by měli studovat převážně věřící, jelikož je to o konkrétním náboženství z pohledu věřícího. Pro ostatní je spíš religionistika. Ale ne, na kněze bych tě už vůbec netipoval A co se nepotismu týče, jelikož je to jedna z věcí, co mě nehorázně serou, tak to slovo dobře znám
Jasný.
jojo, mě taky
Diego napsal: Nechrápat, ale.... ....vstávat ospalci!
Zdar Diégo, dobrý, já šel spát po půlnoci a vstávám takto brzy... jsem totálně unavenej, jdu na kafe.
POTATO!!! (už to chápu )
zrovna jsem ve starých komorách Aperture, Cave Johnson tam furt něco mele atd., ale je to super jen musím najít GLaDOS :/
Upravil/a Mopidu dne 06.12.2012 17:03
Mike napsal:
Zajímal by někoho článek o Excorsismu? Sice nevím, jak moc by byl k něčemu, ale našel jsem bezva podklady v aj...
Jinak, určitě navrhněte - pokud chcete - nějaké téma. Jsem ochoten se mu - v případě dostatku času a chuti - věnovat, čili sepsat článek. (PM)
Já bych to uvítal. Exorismus je aspoň podle mě zajímavé a tajemné téma náboženství. Hodně zajímavé je podle mě taktéž to, že většina starších náboženství věří v posednutí nečistím duchem či podobnou fantas-mágórským zjevením.
¨Takže za mě ano
Mike napsal:
Zajímal by někoho článek o Excorsismu? Sice nevím, jak moc by byl k něčemu, ale našel jsem bezva podklady v aj...
Jinak, určitě navrhněte - pokud chcete - nějaké téma. Jsem ochoten se mu - v případě dostatku času a chuti - věnovat, čili sepsat článek. (PM)
Jo, jo, neptej se pořád a piš!
Ouká. Jono, dnes odpo mám volné, tedy, dodělal jsem, co jsem potřeboval, tak čumim na interfernet a nějak jsem si četl o jednom filmu a bum - google, en.wiki a začal jsem si dohledávat souvislosti... Tentokrát tedy na téma Excorsismus. Jdu na to
Áááá, exorcismus, to je dycinky psina. Jasan, piš, tohle téma mě vždycky zajímalo. Obecně to samozřejmě považuju za středověkou metodu léčení šílenství (a epilepsie, homosexuality, levorukosti atd.), ovšem musím uznat, že některé případy jsou vážně celkem na pováženou. Třeba slavná Anneliese Michel. O té se určitě zmiň, pokud budeš o exorcismu psát; je to jeden z nejprofláknutějších případů poslední doby.
Jo a jinak - dneska je tu strašné mrtvo. A já musím psát esej a vůbec se mi nechce, tak jsem doufal, že se na chvíli zašiju tady a tady ticho
Upravil/a nagasadowcz dne 06.12.2012 19:30
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Áááá, exorcismus, to je dycinky psina. Jasan, piš, tohle téma mě vždycky zajímalo. Obecně to samozřejmě považuju za středověkou metodu léčení šílenství (a epilepsie, homosexuality, levorukosti atd.), ovšem musím uznat, že některé případy jsou vážně celkem na pováženou. Třeba slavná Anneliese Michel. O té se určitě zmiň, pokud budeš o exorcismu psát; je to jeden z nejprofláknutějších případů poslední doby.
Jo a jinak - dneska je tu strašné mrtvo. A já musím psát esej a vůbec se mi nechce, tak jsem doufal, že se na chvíli zašiju tady a tady ticho
Jo, ta Anneliese je fakt případ. Podle tý události byl natočen film V moci ďábla...
Jo, ten jsem nikdy nedokoukal. Bylo to tam trochu překroucené, ale to, co jsem viděl, vypadalo dobře. Každopádně pokud by měl někdo zájem o její skutečný příběh, tak tohle je dobrý dokument (po polski with English subtitles):
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Jo, ta Anneliese je fakt případ. Podle tý události byl natočen film V moci ďábla...
Jo, je to psina. Píšu už se s tím dvě hodiny. A je to hroooznýýýý...
Jojo, jasný. V moci ďábla znám.
Leneren napsal:
Miku pokuď by tě pak nic nenapadalo mohl by jsi zhodnotit náboženství, ale objektivně řekl bych, že na subjektivní článek by ti pomalu každý s***
Nechám toto na jiných.
Ad subjektivit: Nejsem blb.
MortuusDominus napsal:
Exorcismus, může být. Jestli tě téma nenapadá, tak třeba něco zajímavého o Antlantidě nebo Bermudským trojhránku
Koukal jsem se na ten příspěvek už ve škole, ale teprve teď můžu zareagovat...
Naprosto mě to uzemnilo a moji pýchu na můj rozpoadající se TARDIS mobil jsem hodil do koše
Upravil/a Whirt dne 06.12.2012 20:15
No, co vím o exorcismech se mimo církev člověk asi s mnoha informacemi mimo sféru dohadů nepodká, slyšel jsem, že jde o pro vatikán dost ožehavé téma, o kterém se nemluví...každopádně pokud by se podařilo někomu sesumírovat článek, měl by můj hluboký obdiv a to je velice vzácné zboží
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Lidičky, dnes jsem si dal práci a sehnal jsem všech 8 (9 vyšel na PS3 aby byli možné učinit volby z ME1 a proto je neužitelný) Mass Effect Komiksů ve formátů CBR v Angličtině. Jestli chcete, můžu vám to poslat. Když tak napište.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.