*BadWolfa chytl amok*
Heyooooooooooooooooooooooooooooooooooo, I have the SHINIEST MEAT BICYCLE!
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Skvělá blbost co mi vynulovala moje sušenky takže som se nasral a už to nehraju
Hmm... Zajímalo by mě jestli se mi to vynulovalo proto že moje Archbabičky byly nespokojený
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Skvělá blbost co mi vynulovala moje sušenky takže som se nasral a už to nehraju
Hmm... Zajímalo by mě jestli se mi to vynulovalo proto že moje Archbabičky byly nespokojený
problém s archbabičkama sem před 5 minutama vyřešil .... teda já je radši všecky prodal aby neprudily, ale tedˇsem za 66 666 666 666 666 koupil upgrade, kterej je zklidní, takže sem jich obratem zase 200 koupil
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
... !@#%§ Už abych si našetřil na BL2 + Psycho Pack + Tiny Tina's (dál nevím jak se to jmenuje )
To bylo slovíčko k-u-r-v-a (to říkám často ) ta hra byla napsaná za tím
No super, to jste mi zase něco ukázali. Taky už sušenkuju. Zatím produkuju jen mizerných 371 za sekundu, ale za pár hodin by se mohla situace drasticky obrátit. Babičky jsem pro jistotu vyhodil všechny, abych měl na doly
EDIT: LOL, o 10 minut později už mám kolem 2000. Jde to rychle
Upravil/a nagasadowcz dne 13.10.2013 15:59
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.