Hele lidi, tak si tak říkám, co ten odkaz na Darksiders (ty vado, další hra se zkratkou DS ) II fórum nahoře? Vím že to vzniklo jako něco jak osesterský fórum či co ale slušně rychle to tam zheblo Tam asi teď bude TESO fórum co?
BadWolf napsal:
Hele lidi, tak si tak říkám, co ten odkaz na Darksiders (ty vado, další hra se zkratkou DS ) II fórum nahoře? Vím že to vzniklo jako něco jak osesterský fórum či co ale slušně rychle to tam zheblo Tam asi teď bude TESO fórum co?
Mopi:
Ne, nebude tam.
Ono už totiž je, je hotový i web, prakticky denně tam tamní tým přidává nové a nové články. SA to ale chce zveřejnit až v okamžiku, kdy to bude na… co nejvyšší úrovni. Jinak design, forum, funkčnost stránky… vše je OK, jen je to zatím neveřejné a přístup máme jen několik lidí, co to tam spravují.
Já vím, já jsem se tam dostal Máte tam černej panel co skoro všechno zakrývý
Ups...
Táááááák nic, zas jsem se prořek... Takže já půdju... hned támhle, tam maj dobrý to... to, drinky ...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
EldeR: A všimni se že všechny věci co si vyjmenoval nějak souvisí se mnou
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hRDLA napsal:
Len: Drž prosim tebe ju? Alespoň tam nemám nějakýho pedofila!
To není pedofil to je moje postava v Divine Divinity!
A o knize jsme přemýšlel, ale myslím, že by bohužel skončila v zapomění...Nikdo by totiž vše nepochopil a jen obsah by byl přiblžně na 1000 stran.Byla by až mo velká spotřeba papíru :/
Upravil/a Leneren dne 04.01.2014 14:30
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.