Člověku přijde návštěva a o co přijde. Abych to shrnul - politika je svinstvo, o kterým se nechci bavit. Leneren je padlej na hlavu (doslova i obrazně), mluví o tom, o čem se nechceme bavit, píše naprosto nesmyslné příspěvky a pak se diví, že nemá na internetu kamarády, když si dělá jen nepřátelé.
hRDLA napsal:
Člověku přijde návštěva a o co přijde. Abych to shrnul - politika je svinstvo, o kterým se nechci bavit. Leneren je padlej na hlavu (doslova i obrazně), mluví o tom, o čem se nechceme bavit, píše naprosto nesmyslné příspěvky a pak se diví, že nemá na internetu kamarády, když si dělá jen nepřátelé.
Souhlas.
Na okraj: Lene, nerozebírej to už. A propagace komunismu/ komunistických idejí a idejí s komunismem souvisejících je právně postihnutelná dle: § 356, § 403 a § 404 zákona 40/2009 Sb (trestní zákoník).
hRDLA napsal:
Nechci se nikoho zastávat, nebo řešit kdo má pravdu.... Ale myslím, že by bylo lepší místo hádek a napadání se navzájem, to ignorovat....ono to časem snad vyhnije.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Ligosi, chtěl jsem se tě zeptat ( a eventuálně ostatních ) zda bys chtěl článek o Malachiášově proroctví?
To je proroctví o konci světa? Mno, furt lepší, než komunismus, tak proč ne?
Těsně vedle - spíše o konci církve. Dobře, tak jo. Já jen, že konec světa je teď poměrně dost diskutované téma, a navíc jsi sám říkal, že nechceš příliš politiku a já si ctím každého názoru. (Jedna FB stránka mě zase požádala o články o politice. ) ... Takže tak. Super, juknu na to buď dnes večer nebo zítra odpoledne, pokud to stihnu - mám dost nabitý program... (eventuálně ve čtvrtek )
Tak ouki.
Norbi napsal:
Mike napsal:
Ligos napsal:
Skvělý. Tak jsem se vrátil po náročném dnu z práce a co tu nevidím?
Mno, nic...
čáu, neřeš - Len a propagace komoušů...
Ligosi, chtěl jsem se tě zeptat ( a eventuálně ostatních ) zda bys chtěl článek o Malachiášově proroctví?
Mačo kto ?
Norbi .... teď nevím, jak to mám chápat - Mačo?? co to je?? Mačo.. jako Malachiáš? svatý Malachiáš? >> gooogle
hRDLA napsal:
Souhlas.
Na okraj: Lene, nerozebírej to už. A propagace komunismu/ komunistických idejí a idejí s komunismem souvisejících je právně postihnutelná dle: § 356, § 403 a § 404 zákona 40/2009 Sb (trestní zákoník).
Jenže já komunismus nepropagoval.To, že říkám, že je podle mě dobrý se pokud nemýlím nepovažuje za propagaci.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.