Protože je konec semestru a od teď budu mít zase nové předměty.. na spoustu z nich se těším, ale po tomhle se mi bude fakt stýskat. Při přednáškách jsem se fakt nasmála
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Jé, Game Dev Tycoon, si chcu někdy zahrát
A nevím.
Tak nevím jestli se už mám dneska učit, jestli mám něco hrát a nebo jestli mám vyzkoušet WD (ale to je zase krátký a já bych si to nerad dohrál hned)
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hRDLA: Ohledně toho Černobylu, ukrajinská armáda nepouští přes hranice(to asi jo) legálně drženou zbraň osobní ochrany, nebo jen do oblasti Černobylu?
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
To netuším jak je to na hranicích ale do Černobylu tě tam s ničím určitě nepustí, vzhledem k tomu že tam mají snad 2 vojensky hlídaná pásma s přísnými kontrolami.
Hmm, někde vybouchne jaderná elektrárna a všichni se můžou pos*at aby tam mohli být. Dokonce i armáda
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Pokud ti obyvatelé jsou tak blbí aby chodili na takový místo a zhebli tam tak mi jsou ukradený
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.