Ligos: Práce mám hodně, ale obloukem se jí vyhýbám Prostě si nechci přiznat, že prázdniny už skončili
Naga: To fakt jsou. To jejich písmo je geniální (a úžasně by se používalo na taháky do školy Ale kdo by to chtěl luštit )
Upravil/a Whirt dne 03.09.2013 18:32
No tak sem přečet poslední dvě stránky a musím říct jenom jedno a to, že jedním okem tam a druhým uchem ven
Mimochodem, poslední dobou mám pocit, že mám buďto duševní zdraví podlomený já, nebo většina lidí okolo......
P.S. Ligosi přidej se ke spolku masožravců a dojdi spasení skrze rituální vraždy koal a pojídání jejich masa
P.S.2. Miku
P.S.3. Whirte koukám na ten tvůj podpis a jako strojař ti musím říct, že tohle nebude fungovat
P.S.4. Doktora Hů neznám, de to totálně mimo mě....
P.S.5. pro všecky co si myslí, že je na dnešním ránu něco dobrého ....... NENÍ !!
P.S.6. Mám dneska blbou náladu, takže budu možná trochu brblat a bručet ......
Upravil/a EldeR dne 04.09.2013 09:45
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Mimochodem, vite, ze slovo meme vymyslel biolog (Dawkins, proslavil se hlavně jako profesionální atesista) a bylo vytvoreno tak, aby se rymovalo se slovem gene, protoze maji mit podobne vlastnosti? (Jak memy tak geny se siri dle sve kvality, vznikaji v nich mutace atd...)
Upravil/a Tasemnice dne 04.09.2013 11:09
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.