Ligos napsal:
Chodí tu vůbec někdo do práce? Nebo jste ještě všichni študáci? Já mám za sebou střední a teď pracuju v kanceláři, takže celkem pohoda...
Mě zbývají dva roky.
Následně bych chtěl začít být výdělečně činný a snažit se studovat dálkově vejšku...
leneren napsal:
jo někteří jo ale vetšinou jen do 16 let pak jsou jiné zájmy než klukovské hry a pod ale v některývh to přetrvává i po tomto věku
A to si zase vzal kde takový moudro? Já se někdy divím, kam na takový blbiny chodíš. Právě, že naopak. Navíc u mužů je to ještě častější, že se drží svých zájmů a koníčků, protože jak se říká: Muži jsou neustále v pubertě.
leneren napsal:
jo někteří jo ale vetšinou jen do 16 let pak jsou jiné zájmy než klukovské hry a pod ale v některývh to přetrvává i po tomto věku
A to si zase vzal kde takový moudro? Já se někdy divím, kam na takový blbiny chodíš. Právě, že naopak. Navíc u mužů je to ještě častější, že se drží svých zájmů a koníčků, protože jak se říká: Muži jsou neustále v pubertě.
Souhlas hRDLO.
Kdybych měl čas hrát tak hraju imrvére. Bohužel čas nemám, takže se o hry alespoň zajímám pasivně- třeba tím, že makám pro jeden herní web, a že s několika dalšími web tvořím... ale i na to mám málo času...
Bohužel.
Ligos napsal:
Chodí tu vůbec někdo do práce? Nebo jste ještě všichni študáci? Já mám za sebou střední a teď pracuju v kanceláři, takže celkem pohoda...
Já makám už pár let
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
leneren napsal:
to je pravda lae vetšinou už od 16 nahoru neznám skoro nikoho kdo ješte hraje hry
Mám kamaráda (mimochodem, dělá poskoka jedné významné osobnosti, díky čemuž se zná s našimi "supr" politiky, prezidentem a v neposlední řadě třeba i s dnes odvolaným panem Lessym...), je mu 50 let, a ve volném čase hraje hry.
Pořád.
Hodně.
Moc.
Mno, taky už makám pár let (neříkal jsem jak dlouho mám po střední a říkat to radši ani nebudu) A hry hraju pořád. Hrál jsem je ve škole, hraju doma, hraju je v práci.... Ne, v práci vlastně ne.
Ligos napsal:
Mno, taky už makám pár let (neříkal jsem jak dlouho mám po střední a říkat to radši ani nebudu) A hry hraju pořád. Hrál jsem je ve škole, hraju doma, hraju je v práci.... Ne, v práci vlastně ne.
To já jen doma ... v práci to nejde a ve škole sme žádný počítače neměli ani....
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
tak a jsem úplně ztracenej stáhnul jsem si teda tu arenu a extrahoval - pak jsem to tam asi nainstaloval a když jsem kouknul do složky (kam jsem to nainstaloval ) tak tam je hromada souborů takže teď nevím co s tím jinak mám windows XP - nejsou na to potřeba ovladače ?
Ligos napsal:
A kde pracuješ? Jen pro zajímavost- chceš-li se podělit...
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.