BadWolf napsal:
BTW, už to vyšlo... škoda, že nemám prachy na kickstarter.
Povinně sledovat v HD
Tak jsem si konečně našla čas a pustila si to. Bylo to gr8 m8, don't h8, ale původní The Reward se mi furt líbilo víc. Asi proto, že se mi myšlenka The Reward líbila trocha víc a taky mi to přišlo líp vystavěný. Třeba když v The Reward ten kluk přišel o prsty tak mi ho bylo fakt upřímně líto, ale hrdinu tady vodsaď ani moc ne. Ale pořád to bylo amazing, o tom žádná, jen jsem si hned jak to skončilo šla znova pustit The Reward.
a BTW byl to Shovel knight, byl jedním z cílů na kickstarteru.
Whirt: 7Days byl předtím čajíček pro předškolní děti, teď to dělaj čím dál víc Hardcore
Forest mě taky hodně zklamal (není moc optimalizovaný pro notebook)
Stranded Deep je zatím na začátku vývoje.
Update pro TWoM se týká jen nového baráku a nových herních postav, hracích módů / výběr s kým chceš hrát
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
No, mám pocit, že kolem toho 15. 8. 2014 už to takový čajíček nebyl. Hlavně co se týče hord a některých lokací (hlavně ty na jihu byli na loot dost hardcore). Každopádně mě jen tak něco nezastraší Koneckonců jsem hráč Daggerfallu na vysokou rychlost nepřátelských reakcí
Jo a jak říkáš o Forestu, taky mi ta optimalizace dost lezla na nervy. Na stolním počítači sem to musel hrát na nejnižší detaily a stejně to mělo problémy.
Stranded deep jsem viděl tak před pár měsíci, kdy to byla fakt jen kostra, stále to tak je?
Update takovýho rázu je i tak podle mě docela fajn. Aspoň je tu šance, že nebudu muset hrát s ohranými postavami
Tak to vypadá, že Creative Assembly včera oficiálně představila nový Total War. Čekal jsem, že udělají něco dalšího z Asie, ale tentokrát chtějí vytvořit nový fantasy svět. Nový díl ponese jméno Warhammer. Zatím to nevypadá špatně, ale uvidíme na zkušební gameplaye.
YouTube Video
E: Tak mě taky vyšel ten strašek..
EE: Tak přidávám článek. Tento díl by se nám měl ukázat přibližně po podzimu 2015.
Upravil/a MightRider dne 23.04.2015 21:54
Jj, včera jsem to četl. Moddeři si teďka můžou za svoje módy účtovat, pokud chtěj. Podle mě je to dobrej nápad...
MightRider: Aaach, proč Warhammer, proč Warhammer... proč ne Warhammer 40 000 D:?
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Já bych třeba toho medojeda vlastnil raději namísto psa. Fakt, jako by lidi neznali jiná zvířata, než psi a kočky. Jen by ho chtělo ochočit, aby se odnaučil vraždit.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.