@Tasi: Taky 6. a taky nestíháš? To jsme dva. A já ještě zítra ve 13:00 dělám zk. z morfologie (ne biologické, nýbrž lingvistické) Inu, hodně zdaru, kolegyně!
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Tak zkoušku zítra nemám, zato mě dost zdržuje organizace výletu na Island.. myslím, že zkouškové je náročnější než maturita. Zábavnější, ale náročnější..
Taky hodně zdaru.
A zjistila jsem, že u cestování je pomalu těžší sehnat lidi než peníze.. zvlášť když 95% vašich přátel jsou lidi, kteří odmítají cestovat kamkoliv, kde není dost zvířátek
V červnu jedeme s kamarádkou na cestu po Islandu (z Reykjavíku na východní pobřeží a přes jih zpátky) a pořád mezi známými sháníme třetího, ale je to těžký.
Ale jinak bych řekla že jsem ideální člověk pro cestování, jsem kompaktní, nenáročná (když mi dovolíte vzít si vlastní příbor ) a dokážu dělat jakože tam ani nejsem
Dělat že tam nejsi ani nemusíš, to bychom si pak vystačily samy dvě a nesháněly třetího Spíš bude problém v tom, že stejně v závěru řekneš, že neseženeš peníze/rodiče tě nepustí a budeme tam, kde jsme byly
Snažím se lákat lidi na papuchalky a pořád to nefunguje. Zkusím na ně vytáhnout Eddu.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.