Hej, to bylo jedno z prvních jmen, nad kterými jsem uvažoval. Ale nakonec to vyhrál Piškot (jo, je to celkem trapný jméno, ale co? Důležitější je osobnost. )
Piškot je dobrý jméno ...... já říkám křečkovi Myšák nebo zkráceně Myš
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Ligos napsal:
Nedá mi to, abych se nepodělil o nejvýznamnější zážitek z dnešního dne:
ráno jsem dostal opožděně k narozeninám (které jsem měl už minulý měsíc) ještě jeden dárek od rodičů. Koťátko. Přinesli mi ho v proutěném košíku a prý: "Starej se"...
Tak jsem z toho celkem vedle, protože já kočky mám rád, ale rodiče celý život tvrdili, že kočku do domu nechtějí...
Kočky sou ve většině případů lepší jak lidi
To je možné. Znám pár lidí, které bych za kočku určitě vyměnil (tu kočku bych ak pochopitelně vyměnil dále. )
Ligos napsal:
BadWolf napsal:
Pojmenuj tu kočku Amonius !
Hej, to bylo jedno z prvních jmen, nad kterými jsem uvažoval. Ale nakonec to vyhrál Piškot (jo, je to celkem trapný jméno, ale co? Důležitější je osobnost. )
(Miku, já ten test dělala taky a vyšel mi dobrodruh...jste na mě zapoměli )
Jináč Piškot je dobrý, já mám myš Pascala a psa Berna a stejnak jim říkáme Pac a Čert Komplikovaný jména se holt zjednodušujou, i když Pascalovi říkáme i Pascal
Oh...
Právě jsem si přečetl na UESP Daggerfallskou verzi (nebyla tam ta cenzura) jedný z těch knih o Barenzii, dozvěděl se něco o Khajiitim sexu a je to dost nepříjemný !
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
To já bych chtěl ještěrku. A německého ovčáka, kterému bych říkal Adolf...
Teď vážně, Ligosi, gratuluju! Já osobně sice kočky nesnáším, ale máš-li je rád, pak ti to přeju.
@Mike: Že je někdo proti klasickému organizovanému náboženství ještě nutně neznamená, že je i proti spiritualismu obecně. Podívej se na mě - jsem proti organizovanému náboženství a přitom takový hluboký, duchovní jedinec
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
@Mike: Že je někdo proti klasickému organizovanému náboženství ještě nutně neznamená, že je i proti spiritualismu obecně. Podívej se na mě - jsem proti organizovanému náboženství a přitom takový hluboký, duchovní jedinec
METTALIC napsal:
Toho je docela hodně hej jen tak náhodou právě se se*u s upírem ve stalkeru nevíte jak ho rychle zabít napadlo mě hodit si granát pod nohy a utect zjistil jsem že to není moc good plán
Špatný plán .Já si většinou stoupnu zády k překážce, přikrčím se a číhám
Já do nich jdu většinou nožem
¨
Špatný nápad po noži šáhnu až když nemám ruku
nagasadowcz napsal:
To já bych chtěl ještěrku. A německého ovčáka, kterému bych říkal Adolf...
Čuchám, čuchám lotrovinu
Ad kočka:Já mám radši psy jsou aktivnější než kočky a navíc kočku bych nemohl tahat do lesa
Len:Já jdu do všech malejch monster+upírů nožem a docela se mi tak daří ale jsem zvědavej až potkam pseudoobra a vůbec jakou taktiku si používal ty Zapalte bible obraťe kříže papeže pošlete nejlíp za mříže!!!!!!
Steam nick: ScarletWhore
Jsem neschopný retard kterému musí MIKE připomínat změny podpisu
METTALIC napsal:
Len:Já jdu do všech malejch monster+upírů nožem a docela se mi tak daří ale jsem zvědavej až potkam pseudoobra a vůbec jakou taktiku si používal ty
Na pseudoobra?
To jsem používal strašně rafinovanou
Lidi, zkoušel jsem ve Skyrimu rozjet Khajiita zaměřeného na pěstní souboj, ale stálo za prd - ještě horší než Obl, kde na tuhle možnost aspoň mysleli. A proto: http://skyrim.4fa...ost_100885
nagasadowcz napsal:
Lidi, zkoušel jsem ve Skyrimu rozjet Khajiita zaměřeného na pěstní souboj, ale stálo za prd - ještě horší než Obl, kde na tuhle možnost aspoň mysleli. A proto: http://skyrim.4fa...ost_100885
No.... měl sem jednoho khajiita na pěsti, v lehkým brnění s ocelovejma rukavicema a byl naprosto famózní..... k někomu se pěkně připlížit a začít do něj řezat jak hluchej do vrat .... je to taky trochu o taktice
Upravil/a EldeR dne 09.05.2013 09:48
.
@EldeR: No to jo, ale já chci nějaká super komba a bojové techniky a ty tři killmoves to nevytrhnou Ale už jsem díky radě Risozlově našel hru Jade Empire.
@Mike: Ne a ani nebudu - jsem uživatelem OpenOffice.
Upravil/a nagasadowcz dne 09.05.2013 11:55
Ahá, no, já je používám ve škole a ... jsou fakt dobře optimalizované pro chod na LowEnd sestavách, čili by se mi hodily na můj netbook... myslím, co se týče plynulosti a tak... á propos, vzhledově se mi líbí, a navíc jsem zvyklý na pás karet Ribbon, takže bych si na Open Office asi již nezvykl, nicméně, s OO jsem pracoval po celou dobu svého působení na základce. Doma mám MO 2010, které se tedy se svou optimalizací MO 2013 mohou rovnat těžko, a to jsou venku mnohem déle.
Jinak, tvá odpověď - taková vážná, bez emotikonu...
@Mike: Jo, jo, rozhodl jsem se ty emotikony omezit. Poslední dobou vypadaly některé mé komentáře jako žluté moře, až mi z toho bylo blivno. Jsem tvrdej chlap, tak to musí zmizet Budu mít limit max. jeden emotikon na post, max. 2 na post, který přesáhne prostor tohohle malého formuláře pro rychlou odpověď. Myslím, že to asi nevydržím.
nagasadowcz napsal:
@EldeR: No to jo, ale já chci nějaká super komba a bojové techniky a ty tři killmoves to nevytrhnou Ale už jsem díky radě Risozlově našel hru Jade Empire.
jo koukal sem na to, a vypadá zajímavě....
Mimochodem s těma emotikonama to je nemoc
.
nagasadowcz napsal:
@Mike: Jo, jo, rozhodl jsem se ty emotikony omezit. Poslední dobou vypadaly některé mé komentáře jako žluté moře, až mi z toho bylo blivno. Jsem tvrdej chlap, tak to musí zmizet Budu mít limit max. jeden emotikon na post, max. 2 na post, který přesáhne prostor tohohle malého formuláře pro rychlou odpověď. Myslím, že to asi nevydržím.
Sodoma, Gomora. Jasné, chňápu.
To já mám emotikony rád.
Hohoho!!! Ty používáš formulář pro rychlou dopověď? V životě jsem jej nepoužil. Myslel jsem, že to tvoří nějaký neplnohodnotný příspěvek. Holt, i ti nejvíce boží se mýlí.
nagasadowcz napsal:
Sodoma, Gomora. Jasné, chňápu.
To já mám emotikony rád.
Hohoho!!! Ty používáš formulář pro rychlou dopověď? V životě jsem jej nepoužil. Myslel jsem, že to tvoří nějaký neplnohodnotný příspěvek. Holt, i ti nejvíce boží se mýlí.
A já zese nepoužil snad nic jinýho
.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.