Ale však já se na tu první podívám jen co se mi to dotahá
EDIT: Ok, tak jsem to zakřik, najít něco co ty zkurvenci ještě nesmazali je dost těžký...
Upravil/a BadWolf dne 05.06.2013 21:58
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
nagasadowcz napsal:
Tak se tu zatím mějte. Tchüss!
čabas!
Á propos, vážení přátelé, pokuste se vést teď konverzaci nějak systematicky (tj. používejte citace a ták) abych to mohl Nagovi pak jednodušeji sesumírovat. Díky moc!
A kde je Ligos? Už jsem jej dlouho neviděl? Snad si ho neodnesli ONI?!
S potěšením musím konstatovat, že absolutně nevím, o čem je řeč. Vaše diskuze mi připomíná něco, co v nějakém díle, nějaké série vypustil z úst Barney Stinson v seriálu HIMYM - "Mravenec unese desetinásobek své váhy, ale vanilková zmrzlina je přesto dobrá."
Krleš, já jsem tady! Včera jsem se po celkem dlouhé době ozval a hořekoval jsem, že kdyby se mi něco stalo, tak je to ostatním šumák (viz str.7), načež mi to bylo hnedka vyvráceno
Krleš, já jsem tady! Včera jsem se po celkem dlouhé době ozval a hořekoval jsem, že kdyby se mi něco stalo, tak je to ostatním šumák (viz str.7), načež mi to bylo hnedka vyvráceno
Hlídají nás, jako stádo ovcí.
Jé, čáu!
No, tak vidíš, Mike na tebe myslí, Ctihodný Ligosi Spravedlivý, etc. etc.
A čekají na vhodnou příležitost?
Upravil/a Mike dne 06.06.2013 16:40
Tak co se tu stalo?
Já musím napsat dopis ve francozštině a zítra píšem 3 písemky, někteří 4, to máme ještě kliku že se jedna učitelka slitovala a nepíšem 5, no a z 6. hodiny nepíšem jenom proto že z tělocviku se nepíše
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Zdravim lidi, chci se jen zeptat jestli existuje nějaký ofiko texture pack na obličeje postav, slyšel sem že ten 3 by nato měl být ale dodnes sem hrál na střední na starém pc, a na tom novém to chci trochu vylepšit. Nějaké rady? Budu vděčný
Sem nejlepší trenér na světě
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.