Admina jsem se na tohle téma ptal a odpověděl mi, že mu to jde v pohodě. Psal¨, že to může být způsobeno např. v nekompatibilitě s prohlížečem apod. Nevim no, mě to též nejde.
To mi přijde fakt divný. Takže admin tam vidí např. 10 KP, zatímco my ostatní tam máme nulu? Toť případ pro Akta X
Nehledě na to, že prohlížeč mám pořád stejný, a ještě před pár dny to šlo. Nejde to až nyní...
Upravil/a Ligos dne 17.09.2012 21:16
Admina jsem se na tohle téma ptal a odpověděl mi, že mu to jde v pohodě. Psal¨, že to může být způsobeno např. v nekompatibilitě s prohlížečem apod. Nevim no, mě to též nejde.
To mi přijde fakt divný. Takže admin tam vidí např. 10 KP, zatímco my ostatní tam máme nulu? Toť případ pro Akta X
Nehledě na to, že prohlížeč mám pořád stejný, a ještě před pár dny to šlo. Nejde to až nyní...
Já ty KP vidím, ale jak na něj kliknu tak se nic neobjeví po aktualizování stránky. Divné...
Hele prominta že otravuji,Ale mám dotaz.Nedávno jsem vyhrál hru Crysis maximum edition .A dnes jsem to zkoučel ale nevím proč nejde mi přepmout hru do Full screen nevím proč rozjedu hru na pohodu v Normal nastavení nevědeli byste prosím co s tím?
no ja som tiež nevedela prepnúť Crysis na full screen som tam čumela do tých nastavený len to tlačítko fullscreen som si newvšimla
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Sakra, to jsem jedinej tady kdo zaspal a vlak mu jede až za hodinu?
EDIT: Po konzultaci s mamkou jsme se rozhodli, že na tu suplovanou angličtinu tam nemá smysl chodit. Doufám, ale že vy si to tam užijete.
Upravil/a hRDLA dne 18.09.2012 10:52
Drazí kolegové, rád bych vás touto cestou upozornil, že jsem obnovil jeden prachem zašlý projekt. DRAKOVA NEVĚSTA SE VRACÍ! http://skyrim.4fa...post_66849
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.