To mi připomíná že doufám, že tu teď táta je, páč jinak nemám jak ty věci na Steamu koupit
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
hRDLA: Jak kde není co kde jak proč co jsem komu udělal já to nebyl to byl Škorp já nic já bublina what the rambo's fuck co proč opakování slov nesmyslný bláboly?
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Vidíte? Nedávám smysl a proto se pode mě všichni podepisujou . Ještě to trošku vypilovat a něco ze mně bude !
Mě jenom mrzí že to vyjde až na podzim. Jsem si chtěl k narozkám koupit sběratelku ale narozky mám na jaře
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.